Партньор на Проватон
 3 типа прегръдки, които мъжете дават и какво значат те

3 типа прегръдки, които мъжете дават и какво значат те

Сподели в

Прегръдката е част от интимността. Тя е нещо, което си подаряваме, когато изпитваме близост към някого. По нея си личи какво е отношението ни към човека, когото прегръщаме. Има прегръдки, които говорят за силни интимни чувства. Има и такива, които са просто приятелски, както и такива, подсказващи за зараждащ се интерес и желание за опознаване.

По начина, по който един мъж ви прегръща, можете да разберете какво изпитва към вас. Ето трите типа прегръдки, които мъжете дават и какво означава всяка от тях.

1. Приятелска прегръдка.

Ако мъж ви прегръща само като приятел, той няма да ви обгърне на друго ниво с ръцете си освен на нивото на вашите. Ако прегръдката му не предполага спускане на ръцете по-надолу към кръста или по-нагоре към раменете и врата ви, това определено е сигнал за приятелска прегръдка, която мъжът би дал на всяка друга своя приятелка или приятел. По-продължителна прегръдка също не означава автоматично нещо повече. Приятелските прегръдки също могат да траят повече от няколко секунди. Прегръдката между приятели обикновено се случва на ниво средата на гърба или горната част на ръцете.

2. Прегръдка тип „нещо повече“.

Ако не сте сигурни дали един мъж ви харесва, ще познаете по начина, по който ви прегръща. Би могло да се счита, че един мъж ви харесва или изпитва симпатии, чувства към вас, ако ви прегърне така, че хем да задържи ръцете си повече около тялото ви, хем да се допре до вас така, че гърдите му да се доближат до вашите.

Друг знак е, когато раменете му се спуснат към вашите, докато ви прегръща. Това означава, че иска да изпита повече близост с вас. Отчетлив знак е също, когато ръцете му се спуснат по-надолу по тялото ви без това да ви накара да почувствате опипване, а по-скоро да усетите желание за близост. Прегръдките от типа „гърди в гърди“, които продължават повече от 10 секунди, предизвикват освобождаване на окситоцин – хормонът на любовта, който контролира усещането за свързване.

3. Прегръдка от типа „няма съмнение, че ви харесва“.

Има и такива прегръдки, които ви оставят без никакво съмнение, че мъжът изпитва силни чувства към вас. Ще ги разпознаете незабавно по това, че колкото се може по-голяма част от тялото му се долепя до вашето. Тези прегръдки са характерни за силно влюбените мъже без значение дали са във връзка или се опитват да ви демонстрират открито чувствата си. Когато влюбен мъж ви прегръща, той несъзнателно ще иска да ви прегърне силно, близо до себе си и колкото се може по-дълго.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *