Партньор на Проватон
 Правителството готви да назначи “милиционер” на Борисов на важна длъжност в АЕЦ “Козлодуй”!

Правителството готви да назначи “милиционер” на Борисов на важна длъжност в АЕЦ “Козлодуй”!

Сподели в

Правителството започва да демонстрира все по-странно поведение, като последното доказателство за това е намерението му да назначи един от най-близки бивши полицаи на Бойко Борисов на изключително важна ръководна длъжност в АЕЦ “Козлодуй”.

Става дума за бившия директор на “Гранична полиция” Светлан Кичиков, който бе освободен от поста от първото служебно правителство през юни месец миналата година. Тогава със заповед на министъра на вътрешните работи Кичиков бе преназначен на друга длъжност в МВР, а на негово място, като директор Главна дирекция “Гранична полиция” беше назначен гл. комисар Деян Молов.

В момента обаче настоящото Правителство е на път да вземе поредното свое абсурдно решение, като се готви да върне Светлан Кичиков на водеща длъжност в системата.

По наша информация в момента Кичиков е готвен да бъде назначен на ръководна позиция в АЕЦ “Козлодуй”. Позиция, която предвид вътрешните и външните политически реалности е изключително важна за националната сигурност на държавата.

В редиците на МВР са крайно озадачени от намеренията на Петков, както и от факта, какво точно налага реабилитирането на един от най-близките “милиционери” на Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

https://wow-media.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *