Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 10 – 16 януари

Любовен хороскоп за 10 – 16 януари

Сподели в

През втората седмица на януари, нищо, което се отнася до любовта няма да е сигурно. Марс и Нептун ще доведат до обърквания и заблуди. Преценката ни за любовта може и да се окаже погрешна. Меркурий заема ретроградна фаза в знака на Водолей, което ще доведе до напрежение в комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни определено трябва да помислят относно границите на личното им пространство, както и относно своите ценности. Може би по някакъв начин сте ги пристъпили, оправдавайки се, че всичко това е в името на любовта. Обърнете внимание на избора, който правите. Дали не правите твърде много жертви, за да запазите връзката си? Ретроградният Меркурий може да доведе до проблеми в комуникацията както за обвързаните, така и за тези Овни, които се срещат с някого.

Телец

Някои от представителите на зодията може да станат твърде близки с някой приятел. Вероятно си мислите, че той или тя изпитва същите емоции като вас, че има визия за развитието на взаимоотношенията ви. Може да се окажете разочаровани. За да не останете отхвърлени, не стигайте твърде далеч. Обвързаните Телци ще са изцяло отдадени на любимия човек и това ще им носи приятни емоции.

Близнаци

Марс оказва влияние върху вашия партньорски сектор, а това може да ви направи твърде настойчиви във връзката ви. Някои от вас може да са били в конфликти с любимия човек през изминалите дни. Марс ще бъде в противоречие с Нептун, планетата на объркването и илюзиите. В отговор може да загубите мотивацията да се борите за връзка или да спорите за нещо с половинката си. Самотните Близнаци, които търсят любовта, може да се почувстват обезсърчени от липсата на романтични възможности. Не се отчайвайте, времето ви за любов ще дойде.

Рак

Много неща ще се случат в любовния живот на Раците, които усилено ще се опитат да ги контролират. Ретроградният Меркурий ще окаже влияние върху вашия 8-и дом на интимността. Без значение дали сте във връзка или не, нещо ще се случи и ще ви напомни, че има рани, които не са излекувани, но сте опитали да забравите. Слънцето и Плутон допълнително ще усложнят любовния ви сценарий. Избягвайте споровете с партньора си.

Лъв

Време е да поставите под въпрос всичко, което мислите, че знаете за любовта, Лъвове! Марс е сега във вашия романтичен сектор и ще бъде в позиция спрямо Нептун. Това може да направи несигурни новите запознанства. Дали си заслужава да обръщате внимание на всеки, който иска да се доближи до вас?Ако вече си имате половинка, то Меркурий, който е във вашия сектор на партньорствата може да ви накара да вземете решения относно връзката ви. Вероятно има някакво недоразумение, затова не бързайте.

Дева

Интензивността на любовта може да е твърде голяма, за да се справите с нея, когато Слънцето и Плутон се срещат във вашия 5-и дом на страстта. Може да избягате от връзка, за която знаете, че е страстна, защото може би усещате, че нещата се задълбочават между вас и отсрещната страна. Тази „опасност“ може да бъде определена с една дума – интимност. Може да има някой около вас, който предизвиква най-дълбоките ви страхове и уязвимости относно любовта. Може и да не сте във връзка с този човек, но вероятно първоначалната ви реакция е да го избягвате. Дали не грешите с това бягство? Ако сте обвързани, любовта ще ви носи много страст и приятни емоции.

Везни

Ретроградният Меркурий ще окаже влияние върху любовния ви живот, карайки ви да не се чувствате особено удобно. Ще имате куп въпроси свързани с любовта и ще търсите отговорите им. А може би някои от вас ще осъзнаят, че си задават напълно грешни въпроси. Везни, може да е време да промените това, което търсите и начина, по който подхождате към любовта като цяло. Не се притеснявайте – стига да сте готови да промените курса на любовта, може да се окажете на правилния път, дори при ретрограден Меркурий.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, седмицата ще ви донесе заблуди. Някои от вас може да смятат, че определен човек, когото харесвате си заслужава да бъде преследван и заслужава вашето внимание. Марс ще квадратира идеалистичния Нептун, който в момента е във вашия романтичен сектор. Въпреки че може да поставите под съмнение мотивацията на някого към вас, също така ще бъдете по-лесно повлияни да отхвърлите интуитивните си предчувствия и да се откажете от прекалено оптимистични перспективи за вашите взаимоотношения. Ако сте в стабилна любовна връзка, то в спалнята определено ще може да се забавлявате.

Стрелец

Марс във вашия знак определено е накарал много представители на зодията да се чувстват по-привлекателни. Но влиянието му няма да се усеща вече през тази седмица и може да бъде заменено от планетата на илюзиите Нептун. Това може да се отрази на желанието ви за любов, страст или пък да попаднете в нереалистични фантазии към определен човек. Грижете се добре за себе си. Ако сте във връзка, добрата комуникация ще е от ключово значение.

Козирог

Козирози, това е вашата седмица! Слънцето и Плутон ще се подредят във вашия знак, като ще ви помогнат да се почувствате невероятно. Можете да управлявате връзката си в посоката, в която искате да върви. Все пак, внимавайте с контрола. Планетарната енергия е доста силна и внимателни трябва да бъдат и необвързаните, които са силно привлечени към определена личност.

Водолей

Ретрограден Меркурий в знака на Водолей. Абсолютна бъркотия по отношение на комуникацията с всички, включително и с любимия ви човек. В случай, че се налага да проведете важен разговор, може да останете разочаровани. Независимо как предавате информацията, тя вероятно изглежда погрешно тълкувана. Помислете за един съвсем различен подход – в края на краищата понякога мълчанието е злато. Необвързаните да отделят достатъчно време за себе си и размисли, да се забавляват, а любовта рано или късно ще ги изненада.

Риби

Напрегната седмица за любовта. Вашите действия вероятно ще бъдат разбрани погрешно. В резултат на това, когато става въпрос за вашия любовен живот, може да се почувствате сякаш сте в ситуация, в която не можете да спечелите. Комуникацията с партньора ви ще бъде объркваща, неясна, а вие няма да знаете в каква посока да тръгнете, затова не бързайте. Тези необвързани Риби, които изпитват силни емоции към някого, може да се отегчат да преследват този човек и да решат да си дадат почивка от любовта.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *