Партньор на Проватон
 Жена е с опасност за живота, след жесток побой вкъщи

Жена е с опасност за живота, след жесток побой вкъщи

Сподели в

Жена е с опасност за живота след жесток побой, нанесен от съпруга й няколко дни преди Нова година. Пострадалата е отказала да подаде жалба и в момента се намира в УМБАЛСМ “Пирогов” и е интубирана.

Тежкият побой се е случил на 28 декември в Божурище. Сигналът до полицията е подаден от сина на пострадалата 44-годишна жена. . На пристигналите на място полицаи тя е признава, че й е нанесен побой, но отказва да подаде жалба срещу съпруга си, пишат от bTV.

Жената е била транспортирана до болница „Пирогов“ за преглед, където е била интубирана с опасност за живота. Поставена ѝ е диагноза “мозъчен инфаркт, причинен от неуточнена оклузия или стеноза на церебрални артерии“.

Проведени са били разпити на свидетели, назначена е била и съдебномедицинска експертиза относно нанесените на пострадалата увреждания, както и наличието на причинно-следствена връзка между тях и състоянието й.

Това е поредният случай на домашно насилие над жена. В последните месеци на 2021 г. в България бяха регистрирани шокиращи случаи. Един от тях бе този на убитата от съпруга си Евгения, чието тяло бе намерено в куфар в покрайнините на Перник. Преди няколко дни пък почина простреляната от съпруга си в Лясковец жена.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *