Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 3 – 9 януари

Любовен хороскоп за 3 – 9 януари

Сподели в

Понякога бавното движение по отношение на любовта е по-добро. В началото на 2022 г. Венера продължава да е ретроградна. Тя ще се срещне с Нептун и Слънцето. Някои представители на зодиака може да имат среща с предишна любов или да осъзнаят, че живеят в миналото, което им пречи да продължат напред. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на новата година родените под знака на зодия Овен ще преразгледат любовния си живот и това дали той е отражение на техните романтични нужди. Може би някои от вас не могат да не бъдат във връзка, може би дори спомените за миналата връзка не са си отишли и сега се опитвате да се съберете като личност след края ѝ. Отнема време, за да се разделите с минали преживявания, но точно сега ще успеете да го направите. Ако сте в сериозна връзка, началото на 2022 ще бъде период, в който ще може да поставяте общи цели с любимия човек.

Телец

Мислите се превръщат в действия, когато става въпрос за любовния ви живот. През тази седмица може да постигнете голям напредък в любовта и в това да спрете да гледате назад. Много Телци ще осъзнаят, че най-добрият начин да подобрят любовния си живот е да спрат да се подценяват, да бъдат по-добри към себе си и да поставят стандартите си толкова високи, според това, което заслужават. Обвързаните представители на зодията, които са в хармонична връзка, ще се радват на романтика.

Близнаци

Вашият любовен живот може да не е лесен, но имате силата и разума да го преодолеете. Венера все още е ретроградна във вашия 8-и дом на интимност и ще ви окаже своята подкрепа. Заедно със Слънцето ще ви помогнат да разрешите проблемите, които сте имали с партньора си. Необвързаните Близнаци най-накрая ще могат да преодолеят някои дълбоки вътрешни бариери свързани с любовта. Ако успеете да съборите вътрешните си стени, може да оставите любовта да дойде при вас, вместо да я преследвате.

Рак

Важна седмица по отношение на любовта. Венера, която в момента се движи ретроградно във вашия партньорски сектор, ще ви напомни, че трябва да направите някои корекции в отношението си към другите, без значение дали сте във връзка или се срещате с някого. Вероятно поведението ви гради стени, които пречат на щастието ви. Помислете върху това и изграждането на една добра комуникация. Имайте своите стандарти за връзка, но не правете въпрос от малкото проблеми, а обърнете внимание и на романтиката, интимността.

Лъв

Ако в последните седмици не сте се чувствали особено комфортно със себе си, то това може да се отрази на любовния ви живот. Вашето физическо и емоционално здраве може да е леко засегнато, заради занижено самочувствие или любовно разочарование, което се опитвате да преодолеете. За щастие тази седмица може да направите всички необходими корекции, за да се почувствате добре. Лъвовете в сериозна връзка, определено ще се забавляват по всякакъв начин с партньора си.

Дева

Ретроградната Венера ще ви постави изпитание. Стара любов или тръпка ще напомни за себе си, опитвайки се да даде нов ход на нещата помежду ви. Заедно с Нептун и Слънцето може да се окаже, че с този човек сте в помирение и да решите да дадете втори шанс на взаимоотношенията ви. Обмислете внимателно опциите си. Сериозно обвързаните представители на зодията ще имат възможността да задълбочат комуникацията с половинката си, да споделят повече, дори да възобновят флирта помежду си.

Везни

Ако сте позволили на някои от роднините ви или близък човек да се намесва в любовния ви живот, то това със сигурност ще се отрази негативно. Възможно е да сте последвали неправилен съвет, близките ви да не одобряват половинката или друго. Каквито и да са подробностите, поставете ясни граници за личния си живот. Сериозно обвързаните Везни ще направят равносметка на връзката си за последната една година. Ще можете да надграждате, да разрешавате проблеми или пък да поемете по нов път.

Скорпион

В началото на новата година представителите на зодията ще взимат решения относно любовта. Ако се срещате с някого, сега имате възможността да разгледате добре всеки детайл, да видите ситуацията, в която се намирате в по-добра светлина. Има потенциал за здравословен баланс в любовния ви живот, стига да вярвате на преценката си. Сериозно обвързаните ще са любовно настроени, ще са готови за повече забавления и интимност с половинката си.

Стрелец

Може да има много неща, върху които да се наложи да работите, когато става въпрос за взаимоотношения и начина, по който виждате себе си в тях. Венера ще ви помогне, тъй като тя продължава да се движи ретроградно във вашия 2-ри дом на личната стойност.

Може да сте особено заседнали в романтични ситуации в миналото или настоящето си, когато сте приели по-малко, отколкото заслужавате, защото по някаква причина по това време сте смятали, че това е всичко, което заслужавате от любовта и партньора до себе си. Това ще ви мотивира да направите някои промени. Тези от вас, които се чувстват удовлетворени от връзката си, ще ѝ се отдадат изцяло.

Козирог

Планетата на романтиката и любовта Венера се движи ретроградно през вашия знак от 19 декември, което ви позволява да мислите и да работите по всички продължителни проблеми в любовния ви живот или самооценката ви. Тази седмица Венера ще бъде в добра позиция към Нептун и Слънцето, създавайки рядка възможност за вас да се издигнете над всякакви негативни емоции. Време е да си напомните колко сте уникални, Козирози!

Повярвате ли в себе си, ще промените личния си живот, любовния включително. Обвързаните ще имат възможността да се фокусират върху това как да подобрят връзката си и да я направят по-вълнуваща. Хубавото е, че с любимия човек сте на една вълна.

Водолей

Венера внесе някои обърквания в любовния ви живот и вероятно някои от вас имат стари спомени за минали любови, които не им носят положителни емоции. Фокусирайте се върху начини, по които може да продължите напред, гледайте положително на живота, новото начало е пред вас. Ако се намирате в сериозна връзка, първите дни на новата година ще са вълнуващи. Има ли нещо, което искате да споделите с любимия човек, да си организирате време само за вас, пътуване може би? Направете го, любовта ще ви носи хубави емоции.

Риби

Любовта ще ви носи хармония, удовлетворение, вдъхновение. Желанието ви да се сближите още повече с партньора, да се опознаете на едно друго ниво ще се засили. Не забравяйте, че дори и да сте от години заедно, една връзка има нужда от преоткриване. Ако сте необвързани, флиртове няма да ви липсват. Въпреки това не бързайте, дайте си време да опознаете по-добре отсрещната страна.

: https://www.az-jenata.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *