Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 2 януари: Везни – заемете се за работа, Скорпиони – не съдете нищо и никого

Дневен хороскоп за 2 януари: Везни – заемете се за работа, Скорпиони – не съдете нищо и никого

Сподели в

Овен

Прошката може да бъде вашата първостепенна мисъл днес, когато откриете, че приемате опасенията на другите. Като бъдете толерантни към тяхната различна гледна точка, вие ще имате способността да се справите дори и с трудни ситуации през този ден. Правете нещата точно така, както сте ги предвидили и с малко повече късмет, със сигурност ще бъдете от успяващите.

 

Телец

Може да почувствате силна привързаност към това, което имате в живота си, което може да ви направи по-загрижени за светските дела днес. Овладяването на осезаемите неща в живота ви и желанието да ги задържите, може да бъде начин да почувствате по-голям контрол над живота си. Приемете това като знак, че нещата винаги ще вървят така, както са.

 

Близнаци

Усещането ви за автономия може да е резултат от желанието ви да насочите фокуса си към себе си и наистина да получите най-доброто, което въздейства върху живота ви. Вероятно ще бъдете обладани от чувството за нерационалност или непрактичност днес. Но това чувство ще преобърне шансовете във ваша полза. Може би, шестото ви чувство е истински предсказател за бъдещето, така че следвайте инстинктите си и нека звездите да бъдат с вас.

 

Рак

Може би, днес ще можете да се изключите от останалия свят по възможно най-добрия начин, което означава, че изключвате телефона и компютъра и просто се фокусирате върху себе си. Прекарвайки времето си в спокойствие ще откриете, че това може да ви даде много необходимо пространство, за да гледате живота си без разсейване.

 

Лъв

Меркурий ще замъгли границите на вашите възприятия, така че реалността отвън може да ви се стори объркваща. Опитайте се да останете заземени, за да избегнете някои сериозни грешки. Може да откриете днес, че отделяте време да подбирате думите си мъдро, преди да говорите, което може да ви накара да се чувствате внимателни и толерантни.

 

Дева

Съзнателно филтрирайки мислите си днес, чрез сърцето и ума си, преди да ги споделите на глас, всъщност ще направите всяка комуникация искрена. Когато лоялността и предаността станат част от уравнението на партньорството, се формират енергични връзки, които непрекъснато подхранват и двамата партньори. Този вид отношения осигуряват връзка, която ви свързва умствено и духовно, дори когато сте физически отделени.

 

Везни

Не чакайте докато нещата станат по-добри през този ден, защото животът ви не трябва да зависи от нещо друго, освен това, което искрено желаете. Днешните вибрации са благоприятни за вас, дори да ви накарат да се отклоните от всички негативни потенциални събития, които биха могли да променят живота ви. Днес може да разчитате на планетарната добронамереност. Заемете се със своите идеи и планове.

 

Скорпион

Има моменти, в които може да се нуждаем от емоционален скок, за да изразим нещата, които сме задържали в себе си. Не съдете нищо и никого, дори и късметът си. Това, което си мислите, че е добро за вас, може да се окаже лошо. Денят постулира, че дори и най-мрачните ситуации могат да доведат до светло бъдеще. Поддържайте отворена вярата си!

 

Стрелец

Приемете изобилието от възможности, които ви се предоставят и бъдете готови да извлечете максимална полза от тях. Днес можете да си позволите да бъдете потопени в сенките на спектъра за дълбочината на разбиране, която всъщност търсите. Не се притеснявайте, планетарното разпределение се е погрижило да влезнете в добра форма и поне малко да се насладите на звездната благодат. Може дори да се възползвате от всякакъв прилив на късмет.

 

Козирог

През този ден може да обсъждате сериозни теми с някои хора и това може да ви постави в сериозно настроение. Може да се окаже, че темите, за които искате да говорите са неща, които са тежали силно върху ума ви или просто може да почувствате нуждата да се ровите по-дълбоко, вместо просто да докосвате повърхността.

 

 

Водолей

Когато балансирате днес реалистичната и духовна визия, вие напредвате в двата свята едновременно, за да отговорите на най-високите си очаквания. Ако през този ден подчините в едно сърце и ум, ще постигнете така желаното от вас добруване. Никой не знае, какво се случва в съзнанието ви, така че не бъдете от нерешителните. Посочете мислено, какво искате и благодарете преди да се е случило.

 

Риби

Докато се усмихвате на другите днес, може би ще искате да си представите, че усмивката ви идва директно от сърцето ви. Представянето на това, не само може да направи топлината, с която посрещате другите още по-очевидна, но също така може да послужи за разрушаване на всички бариери, които могат да съществуват между вас и другият човек.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *