Партньор на Проватон
 Организациите на БСП във Варна и долни чифлик настояват за изключването на Кирил Добрев. Корнелия Нинова отстранява главния противник на Борислав Гуцанов

Организациите на БСП във Варна и долни чифлик настояват за изключването на Кирил Добрев. Корнелия Нинова отстранява главния противник на Борислав Гуцанов

Сподели в

БСП-Варна настоява за изключването на Кирил Добрев от партията. 

Към решението на ИБ на БСП за изключването на Кирил Добрев от БСП са приложени протоколи от заседания на местните структури в Долни Чифлик и Варна, които настояват за изключването на бившия втори партията.

Лидер на общинската и областната организация на БСП е Борислав Гуцанов.

Корнелия Нинова ще отстрани главния противник на Борислав Гуцанов в партията, ако изключи от БСП Кирил Добрев.

През лятото на 2019г. Нинова искаше с подкрепата на Кирил Добрев да свали Гуцанов от лидерската позиция в БСП-Варна, а той я атакува, че прави “паралелна партия” и поиска оставката й.

Тогава на дневен ред беше изключването от БСП на Борислав Гуцанов. Ден преди събранието Нинова изпрати Кирил Добрев във Варна да отстрани Гуцанов, но сутринта рано преди “изключването” двамата се “разбраха” в курортен комплекс близко до Варна с предаването на “една торба с … подаръци” – ни разказа наш много добре информиран източник.

След местните избори през 2019г. Нинова и Гуцанов се договориха, а Кирил Добрев стана главен съперник за лидерската позиция в партията. Какво нещо е политиката?

Сега на дневен ред е изключването от БСП на Кирил Добрев.

Корнелия Нинова показа, че е гъвкав лидер – беше “тандем” с Кирил Добрев, сега е “партия” с Борислав Гуцанов.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *