Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 21 декември: Рак – не хабете излишни нерви, Дева – работете над връзката си

Дневен хороскоп за 21 декември: Рак – не хабете излишни нерви, Дева – работете над връзката си

Сподели в

Овен

Ще бъдете подложени да правите отстъпки в личната си връзка повече от всякога. Да правите компромиси, понякога е по-добре за поддържането на  хармония в дадена връзка или семейство.

През този ден ще можете да осъществите своите идеи и работни проекти. Това ще впечатли шефове и колеги. Но не позволявайте разговорите с колегите да бъдат обект на чести и дълги прекъсвания на работният ви процес.

Денят е благоприятен, вашите финанси ще бъдат относително стабилни и вероятно ще изпитате притеснения относно похарченото през празничните дни.

 

Телец

Самотните и необвързаните могат смело да направят сериозни крачки напред за създаване на любовна връзка или семейство.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Търговците да бъдат така разумни, и да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват сериозни трусове на пазара, както и парични проблеми.

 

Близнаци

С подкрепата на Венера, днес ще имате шанса да направите половинката си още по-щастлива. Дълбоките ви чувства ще излязат наяве и ще се сближите още повече през този прекрасен за вас ден.

Ще имате чудесен и ползотворен работен ден. Ако сте безработни и си търсите работа, то днес е вашият ден да намерите подходяща за вас позиция.

Страхотен ден, в който ще разполагате с достатъчно пари, за да вървите с гордо вдигната глава и със самочувствие. Бъдете отговорни при харченето и оставете известна сума за спестяванията ви.

 

Рак

Вероятно, ще се почувствате щастливи, когато сте в обградени от любимите си хора днес. За да поддържате високото си настроение на сегашното си ниво, най-вероятно ще трябва да си дадете разрешение да изживеете цялото щастие с хората, които обичате.

Не са изключени проблеми с офис техниката, има опасност от най-различни технически пречки, които биха нарушили работният процес. Запазете спокойствие и не хабете излишни нерви.

Извличайте максимум печалба през този ден, най-вече търсете изгодни отстъпки. Набележете си цел и действайте в разумни граници, разбира се.

 

Лъв

Днес ще се наложи да овладеете емоциите си. Вероятно, вашият партньор ще постъпи правилно и въпреки това вие можете да реагирате неудовлетворено.

Добрата новина е, че днес ще можете да завършите цялата си работа със светкавична скорост. Няма да се притеснявате, че ще имате допълнителни часове на работното място.

Вероятно харчите повече за дребни неща и не усещате, че всеки похарчен лев остава незабележим. Но както се казва – капка по капка, вир става.

 

Дева

Влюбените не трябва да бъдат погълнати от най-малките неприятности, а да работят върху изграждането на връзката си. Самотните, които се колебаят да стъпят в брак, нека добре обмислят решението си.

Днес вероятно ще се окаже, че работата ви е под чертата на необходимото ниво. Постарайте се да се концентрирате, за да влезете в нормален работен ритъм.

Този ден ще бъде изключително важен за възстановяването на финансовият ви баланс. Вероятно, ще понесете доста разходи от всякакъв характер.

 

Везни

Вероятно ще възникнат различни форми на разминавания с партньорът си. Избягвайте думи, които биха могли да сринат връзката ви.

 

Ще ви бъдат задавани множество въпроси относно вашите работни предложения и проекти. Бъдете особено внимателни, очертават се трудни и неудобни въпроси. Обещанията не са препоръчителни.

 

Финансовият статус като цяло е благоприятен. Въпреки

това, внимавате за разходите си, винаги трябва

да оставите резерв от парични средства.

 

Скорпион

Вероятно ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към партньора. Романтичният ви роман ще е изключително вълнуващ днес, както никога до сега.

Вероятно ще сте почти нетърпеливи да се потопите в бурните води на новото си работно място. Бъдете така добри да не избързвате с прекалените емоции, защото могат да се появят и смесени чувства впоследствие.

Ще бъде добре да направите крачка назад, за да се замислите, преди да подпишете всеки договор или преди всяка покупка на стойност над една четвърт от месечната ви заплата.

 

Стрелец

Семейните двойки ще трябва да положат допълнително усърдие, за да запазят искрата на любовта да остане жива. Със сигурност няма да ви липсва вълнение, когато става дума за романтика.

Очертава се перспектива за професионално израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Звездите съветват онези от вас, които се занимават с бизнес,  да не влизат в партньорство, тъй като се очакват финансови загуби през този ден.

 

Козирог

Изненадайте партньора си с нещо, което обича. Не е нужно да харчите много пари, за да го впечатлите. По-важно е личното ви отношение и старанието, което сте вложили.

Днес ще се наложи да контролирате самообладанието си, тъй като някои от колегите ви, могат да се опитат да ви поставят в неловки ситуации безпричинно. Ала това ще е само временно.

Трябва да бъдете изключително предпазливи през този ден. Внимавайте на кого давате заем, защото времената стават все по-трудни и лъжовни. Вероятността да ви подведат е голяма.

 

Водолей

Изглежда ще се наложи да се запитате кое е по-важно за вас – принципите ви или любимият ви човек. Съвместното съжителство изисква компромиси от страна на всеки един от вас.

Бъдете изключително внимателни и концентрирани в работата си днес, тъй като може да бъдете подложени на проверка. Колкото и кратки да ви се струват дадените срокове, ще трябва да мобилизирате всичките си сили, за да се справите.

Днес, ще трябва да обърнете сериозно внимание на бюджета си. Възможно е в сметките ви да има някои сериозни грешки,  които да отворят изтичането на парите ви.

 

Риби

Ден за трансформации и промени, които могат да доведат до отпразнуване на новото начало за отношенията ви с любимия ви човек. Загърбете проблемите от миналото и започнете на чисто.

Работата днес може да ви изнерви изключително много. Поемането на рискове не ви е по вкуса, но знаете, че понякога се налага да действате бързо и решително, а това определено ви създава стрес.

Преди да предприемете някоя по-голяма покупка, съгласувайте решението си с партньора си. Обсъдете настоящото ви финансово положение.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *