Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 20 декември: Близнаци – благоприятен ден за бизнес сделки, вълнуващ ден за Везни

Дневен хороскоп за 20 декември: Близнаци – благоприятен ден за бизнес сделки, вълнуващ ден за Везни

Сподели в

Овен

Оставете на страна детинските си идеи днес и се отнасяйте сериозно към половинката си с ясно разчертан план за деня. Покажете любовта си и споделяйте чувствата си, партньорът ви има нужда от това.

Вероятно, днес ще има много разсейващи за вас фактори на работното ви място. Постарайте се да сте максимално концентрирани и ефективни в това, с което сте се заели.

Ако чакате парите да дойдат при вас без да сте се потрудили, то определено не винете съдбата, че не ви е предоставила печеливш лотариен билет. Поемете контрол над финансите си и се постарайте час по-скоро да изплатите дълговете си.

 

Телец

Днес емоциите може да вземат връх, в случай че ви предстои сериозен разговор с партньора ви. Подгответе предварително почвата преди да сервирате някоя неприятна новина на половинката си.

Днес много внимавайте, как точно общувате с колегите си, тъй като не всеки ще разбере чувството ви за хумор и някои може да останат засегнати от думите ви. Общувайте без гняв.

Не си мислете, че ако си купите най-скъпите маркови дрехи и козметика, това ще ви направи изключително привлекателни за околните. В този случай парите днес няма да ви свършат работа, така че си спестете подобни харчове.

 

Близнаци

Толкова влюбени ще се чувствате днес, че ще ви е трудно да се концентрирате над ежедневните ви дейности. Страстта ще властва във връзката ви днес и ще летите в небесата от радост.

Устремили сте се към реализация в кариерата. Трябва да знаете, че напредъкът зависи от вземането на правилните решения в точното време. Вероятно, повечето от вас това и ще направят.

Това, за което ще харчите пари днес са неща, които имат висока стойност за вас и индиректно ще ви помогнат да увеличите приходите си. Денят е благоприятен за осъществяване на бизнес сделки.

 

Рак

Обърнете внимание на езика на тялото си днес. Колкото и да се опитвате да прикриете нещо с умел подбор на думите, очите ви винаги ще казват истината. Свалете маската си и бъдете такива каквито сте.

Това, което са ви подготвили звездите днес е динамичен работен ден. Ще се наложи скоростно да вършите задача след задача и да отговаряте на многобройни запитвания по телефона и социалните мрежи.

Има голяма вероятност днес да похарчите повече пари за удоволствия и скъпи храни. Ще изпитате нужда да се поглезите с любими за вас неща, разпускайки от натовареният ви работен ден.

 

Лъв

Искрата на любовта днес ще разпали силни чувства и страст между вас и партньора ви. Наслаждавайте се на прекараното време заедно и не мислете за нищо друго.

Това, което е важно да запомните днес е да не споменавате думата „пари“ на работното ви място. За да не предизвикате гнева на шефовете си, не засягайте никакви финансови въпроси през този ден.

Вероятно, днес ще поискате да прекарате вечерта у дома си, за да не харчите излишни пари за хранене по заведения, тъй като спестявате за нещо, което много искате да си купите възможно най-скоро.

 

Дева

Да бъдете честни и откровени с любимия ви човек, изисква определени усилия от ваша страна. Не страхувайте да кажете истината в очите. Бъдете смели днес!

За да си нямате проблеми в работата днес, се постарайте да бъдете любезни и отзивчиви към хората, с които работите. Денят не е удачен да предлагате идеите си и да сочите грешките на другите.

Има много неща, които споделяте с близките си хора и семейството, но това, което не бихте искали да споделите днес са парите ви. Колкото и да се опитват да ви убедят, че трябва да подпомогнете някой член на семейството ви, не се отстъпвайте от принципите си.

 

Везни

Откриването на нови и неподозирани таланти у партньора ви ще направи денят ви изключително вълнуващ. Любовта ви към половинката ви ще става все по-силна и по-силна с напредването на деня.

За да върви работата ви днес, то зорко трябва да следите за всеки детайл от работата ви. Днес не бива да допускате грешки, било то и от невнимание. И не закъснявайте за работа, за да избегнете мъмренето в службата.

Загубите, които може да претърпите днес, едва ли ще са незначителни. Ако загубите, то ще е в голям мащаб. Мислете преди да предприемете какъвто и да е финансов риск през този ден.

 

Скорпион

Възможно е да имате да имате проблеми с близките ви, които имат различно мнение за семейният ви живот. Научете се да не се страхувате от трудностите и проблемите, а да се справяте с тях.

Ще постигнете всичко, което поискате през този ден. Звездите ще подпомогнат кариерното ви развитие днес. Поздравете всички, с които се срещате днес и обърнете внимание на възможно най-много хора, които работят при вас.

Ще се радвате на високи финансови постъпления. Това, което ще ви удовлетвори ще е само най-доброто и най-класното като качество. Насладете се на успехът, който сте постигнали с много труд и усилия.

 

Стрелец

Днес ще вдъхновявате любимия си човек и ще му дадете повод да се гордее с вас. Нищо не може да застане на пътя ви през този ден и да помрачи доброто ви настроение.

Ще бъдете затрупани с работа и ще имате усещането, че времето лети с невероятна скорост. Сега е момента да приложите лидерските си умения и да разпределите отговорностите на всеки един от екипа ви.

Финансовите рестрикции, които сте си наложи ви изнервят и напрягат, но не се притеснявайте, тъй като идва времето, в което ще берете плодовете на положеният от вас труд. Много по-близо сте до финансовата си цел, отколкото си мислите.

 

 

Козирог

Не бъдете егоисти днес и помогнете на любимият ви човек, с каквото можете, за да разрешите част от налегналите го проблеми. Проявете разбиране и доброто ви отношение ще бъде възнаградено и оценено подобаващо от половинката ви.

Постарайте се днес да се държите на ниво и да не натоварвате околните с личните ви проблеми. Отдайте се изцяло на работата си, за да забравите поне за малко за това, което ви измъчва. Изживейте си болката насаме.

Вероятно, днес ще похарчите пари за неща, от които нямате нужда, но просто искате да потиснете проблем, който имате с пазаруването. Дори да изпитате временно удовлетворение, много скоро ще съжалите за всички купени вещи и празното ви портмоне.

 

Водолей

Замислете се над въпроса, кое е нещото във връзката ви, което ви прави истински щастливи. Споделете заключението си с любимият ви човек и посветете цялото си време на една романтична нощ с половинката ви.

Денят не е удачен да споделите ентусиазмът си от иновациите, които смятате да приложите в работата си. Старайте се да поддържате добри колегиални отношения днес и не се набивайте много на очи.

Определено днес няма да достигнете до печалбите, които предварително сте прогнозирали. Бъдете умерени в харченето на пари, за да не сте на минус през този ден.

 

Риби

Вероятно тичате с все сила по любовната алея, но за къде бързате толкова? Спрете и се насладете на прекараните моменти с любимият ви, както младоженците се наслаждават на медения си месец. Моментите на ухажване и мили жестове ще са тези, които винаги ще помните.

Не странете от колективни събирания в офиса ви днес. Колкото и да ви е досадно да сте сред множество от хора, понякога се налага да се слеете в колектива, за да не оставите лошо впечатление у околните.

Ще бъдете склонни да направите някои емоционални и импулсивни покупки. Замислете се, кои са нещата, от които имате необходимост и ще ви донесат стойност. Инвестирайте разумно през този ден.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *