Партньор на Проватон
 Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Сподели в

2021-а година е към края си. Гледаме с вълнение и нетърпение към 2022-а и се надяваме тя да е по-добра от предходната. Вероятно се чудите какво точно ви очаква през новата година. До голяма степен зодията ви има значение за това какво ще ви се случи. Едно от най-големите вълнения е бъдещето на връзката. Ако сте във връзка, сигурно се питате какво ще се случи с нея през 2022-а, какви промени ще претърпят интимните ви отношения, ще бъдете ли щастливи или ще изгубите любовта си.

На тези и още въпроси отговаря астрологът Кларис Монахан пред сайта bustle.com. Според нея 2022-а година се очертава като една по-добра година от 2021-а. Началото на годината ще започне с Венера в ретроградно движение. Въпреки това Юпитер ще компенсира това, смята астрологът. Едно от най-големите събития през тази година е Юпитер, който ще се премести в знака на Риби. Това означава, че ще сме особено любовно настроени. Ще отделяме повече емоционално време за задълбочаване на отношенията, ще търсим начини да получим всичко в любовта. През месец април няколко планети ще се натрупват в знака на Риби. Това са Венера, Марс, Юпитер и Нептун.

Представителите на зодия Риби ще имат допълнителен късмет в любовта през тази година. 2022-а ще бъде изключително специална за тях. Те може да открият силна хармония в любовта и връзките си, като е възможно те да прераснат в нещо по-сериозно, например годеж или брак.

Какво очаква всяка зодия в любовта и връзките през 2022-а година?

Овен

Ако сте представител на зодия Овен, годината ще започне ударно за вас. Управляващата ви планета Марс ще бъде в сектора на огнения знак Стрелец. Това създава хармонични условия за вас. Според Монахан, този аспект насърчава действието и активното движение в отношенията за сметка на инерцията досега. Огънят обича да се придвижва напред и то много бързо. Ако партньорът ви е на същата вълна като вас, може да придвижите връзката си на следващ етап. Ако не е, това може да ви тласне да се насочите към друг в търсене на любовта.

Телец

За Телците 2022-а ще е година на промени. Това се дължи на затъмненията, които ще попадат в техния знак. Управляващата планета на Телците е Слънцето, а през 2022-а ще има слънчево затъмнение, което попада в знака на Телеца. Родените в началото на май може да изпитват безпокойство в любовта, нетърпение и припряност, защото Уран върви директно в тяхното Слънце през тази година. Ако не се разделите с партньора си през тази година, определено нещо разтърсващо ще се случи с връзката ви.

Близнаци

Близнаците обожават идеята за обвързване, но това ще се промени през 2022-а. Според Монахан, ще започнете годината с огнения Марс, който осветява вашия дом на партньорствата. Новогодишните обещания са чудесен момент за създаване на дългосрочни и сериозни планове за отношенията и връзките през 2022-а. Това ще е година на фокус върху ангажираността и предприемането на по-дълбоки стъпки.

Рак

Ако имате чувството, че любовният ви живот е зациклил и не търпи никакво развитие от дълго време, това е заради бавното движение на Плутон, който се противопоставя на вашия знак. Добрата новина е, че това е последната година, в която Плутон е в труден аспект спрямо вашето Слънце. Енергията Плутон-Слънце има тенденция да носи наситени и интензивни преживявания. Използвайте новата година, за да анализирате връзката си и да се отворите повече към партньора си, за да скрепите връзката си и да я превърнете в нещо по-дълбоко.

Лъв

За Лъвовете 2022-а година ще бъде годината на установяването на дълбоки връзки и пренасянето на отношенията на следващ по-сериозен етап. Сатурн, планетата на ограниченията, ще се погрижи за отношенията ви през цялата следваща година. Тя ще се движи във вашия дом. Това означава, че ще станете по-сериозни към връзката и партньора си. Ако половинката ви не изпълнява задълженията и ангажиментите си към вас и връзката ви, това може да означава, че ще потърсите друг, който да го прави.

Дева

За Девите 2021-а година беше по-скоро бавна в любовен план. Всичко се развиваше с лежерни темпове във връзките им, но това ще се промени през 2022-а. В началото Юпитер ще подгрее вашия дом на брака. Може да решите, че сте готови за голямата крачка, както и да я предприемете независимо дали живеете дълго време заедно или сте двойка от сравнително скоро. Има вероятност връзката да прерасне в годеж или брак. Годината е подходяща за създаване на семейство. Това ще бъде една от най-добрите години в любовта за Девите.

Везни

Вашата управляваща планета Венера ще бъде в ретроградно движение в началото на годината. Заради това вероятно няма да ви остава много време за любов. Може да имате повече разногласия с партньора си. Той да не ви обръща достатъчно внимание и да се чувствате пренебрегнати. Ако това се случи, не се тревожете. Периодът няма да продължи твърде дълго. Вместо това помислете добре от какво се нуждае връзката ви, за да работите за оправянето ѝ. За да изведете нещата на по-висок етап, направете нужните промени. Венера ще премине в директен ход след края на януари, а това ще се отрази благоприятно на връзките и отношенията ви.

Скорпион

2022-а ще бъде година на промени за Скорпиона. Те ще се дължат на цикъла от затъмнения, попадащи в този знак. Затъмненията са свързани с край и ново начало. Няма да липсва динамика и в настоящите ви отношения, които може да се променят. Управляващата планета на Скорпиона е Плутон, планетата на трансформациите. Това означава, че 2022-а може да е година на растеж и напредък за Скорпионите. Възможно е да преминете от една връзка към друга, включително за дълготрайно обвързаните Скорпиони.

Стрелец

Стрелците ще са късметлии в любовта и всички аспекти от живота през 2022-а година. Управляващата планета на Стрелците – Юпитер, ще е в много добро разположение през по-голямата част от годината, което ще помогне на Стрелците да успяват във всяко начинание. Има вероятност личният живот на Стрелците да се придвижи на следващ етап, като дори може да се разшири, семейството им да нарасне с още членове, връзката им да премине на по-следващ сериозен етап. Възможно е да решите да се преместите в друго, по-широко жилище заедно с партньора си.

Козирог

Планетата на любовта и партньорствата Венера ще бъде във вашия знак до 6 март. През януари тя ще се движи ретроградно, което може да повлияе негативно и да сложите всичко друго в живота си на преден план за сметка на любовта. След преминаването на този период 2022-а година ще бъде момент, в който ще сте фокусирани върху извеждането на връзката си на по-дълбоко ниво. Ако се чувствате готови, не се колебайте. Моментът е подходящ, затова го направете. Звездите са на ваша страна.

Водолей

Сатурн ще бъде във вашия знак през по-голямата част от годината, което означава много ограничения и потиснатост. Може да се чувствате сякаш владеете положението, но енергията на Сатурн може да бъде унищожителна. Въпреки това, Сатурн е свързан с издръжливостта, стабилността и това да бъдеш плътно рамо до рамо с партньора си в трудни и хубави моменти. Ще имате и от двата типа моменти, но ще ги преодолеете, излизайки още по-силни като двойка. Дори да имате моменти, в които се чувствате сякаш нищо не върви по план, партньорът ви ще бъде до вас във всичко, през което преминавате. Това ще ви сближи.

Риби

Управляващата планета на Рибите – Юпитер, ще бъде във вашия знак през 2022-а година. Това ще ви помогне да бъдете много по-любвеобилни и всеотдайни, състрадателни и раздаващи се, отколкото сте били през 2021-а. Според Монахан, 2022-а ще бъде чудесна година за извеждане на отношенията на следващ етап. Юпитер може да пречи на установяването ви на граници, затова е важно да се уверите, че давате достатъчно, но и че получавате същото в замяна от партньора си.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *