Партньор на Проватон
 8 начина родителите на партньора ви да се влюбят във вас

8 начина родителите на партньора ви да се влюбят във вас

Сподели в

Срещата със семейството и родителите на половинката ви винаги е предизвикателство. Няма как да не се запитате дали ще ви харесат. Чудите се дали ще ви одобрят, дали ще успеете да направите така, че да им допаднете. И ако това не се случи – какво ще правите по-нататък? Как ще се справите с трудностите, които ще произтекат от този своеобразен провал.

Тези и още купища въпроси изникват в съзнанието преди такава съдбовна среща и това е нормално. Срещате се с половинката си от известно време. Връзката ви вече е преминала на следващ етап, в който е време да се запознаете с най-близките на другия.

Какво обаче да направите, за да се харесате на родителите му и те да ви приемат моментално? Как да се държите така, че семейството му да се влюби във вас?

 

1. Най-напред облечете нещо подобаващо.

 

Изберете тоалет, в който преди всичко да се чувствате удобно и добре. Нещо, което да не ви притеснява, да ви кара да се потите, да гълтате корема си и да сте цялостно неспокойни. Облечете дрехи, с които искате да накарате родителите на приятеля ви да ви уважават.

 

2. Бъдете преди всичко себе си.

 

Старайте се да се държите естествено. Дори за хора, които не ви познават, е видно, когато се преструвате. Изкуственото поведение се регистрира бързо, затова поддържайте естествено държание. А и не забравяйте, че вероятно това няма да е последната ви среща. Ако впоследствие се държите по различен начин, това също ще направи лошо впечатление.

 

3. Покажете, че искате да бъдете приети.

 

За да бъдете приети в едно семейство или в една общност въобще, е важно да проявявате интерес към тази общност. Ето защо е много важно да покажете, че се интересувате от семейството на любимия ви човек. Поискайте да видите стари снимки. Разпитвайте за минали семейни истории.

 

4. Разгърнете и малко от своята история.

 

Неминуемо е да бъдете разпитани и за вашата история. Ако родителите на половинката ви проявяват интерес към личността ви, към вашето семейство, към миналото ви, не бъдете крайно пестеливи в отговорите си. Позволете им да ви опознаят. Не е нужно обаче да изпадате в крайни подробности. На този етап е рано да го правите. Но и не отговаряйте едносрично. Това прави лошо впечатление, че криете нещо.

 

5. Пуснете се по течението.

 

Опитайте се да се отпуснете в тази така напрегната ситуация и се пуснете по течението. Ориентирайте се накъде ще се развие разговорът и се настройте според ситуацията. Ако обстановката е по-неангажираща, ще ви е по-лесно да се отпуснете и да бъдете себе си.

 

6. Поднесете подарък.

 

Един хубав жест винаги прави добро впечатление. Поинтересувайте се предварително какво харесват родителите на партньора ви. Попитайте го какво би ги зарадвало. Поднесете им подарък с вкус и с мисъл, което да им покаже, че проявявате внимание към тях.

 

7. Не бъдете разсеяни.

 

Ако искате родителите на половинката ви да се влюбят във вас и да ви приемат с отворени обятия в семейството, бъдете там. Не се разсейвайте и не се дръжте сякаш разговорът ви е скучен и не ви интересува. Присъствайте не само тялом, но и духом.

 

8. Бъдете любезни.

 

Бъдете любезни с домакините и им направете комплименти. Не прекалявайте с хвалбите обаче, защото това автоматично има обратния ефект. Но и не бъдете прекалено обрани. Добрата дума и похвалата правят силно и добро впечатление.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *