Партньор на Проватон
 5 типа мъже, в които никога не трябва да се влюбвате

5 типа мъже, в които никога не трябва да се влюбвате

Сподели в

Ако връзката ви не върви наникъде, вероятността да сте се обвързали с тип мъж, с когото не е трябвало да губите времето си, е голяма. Има много различни причини, поради които мъжете изпитват трудности в обвързването. Колкото по-рано осъзнаете с какъв тип мъж се срещате, толкова по-лесно ще ви е да откриете щастието в любовта. Има някои типове мъже, които никога не успяват да се преборят с вътрешните си демони, подтикващи ги да се затрудняват да установят здравословна връзка.

Най-погрешното, което можете да направите, е да се опитвате да ги промените. Може да ви се иска да им помогнете да преодолеят демоните си, да се справят със страховете си или да се научат да отдават сърцето си безусловно. Грешите, ако смятате, че някой освен тях самите е в състояние да ги промени. Няма нищо по-лошо от загубата на време с грешния човек. Това ще ви попречи именно да срещнете точния партньор, с когото да сте щастливи в любовта.

Кои са типовете мъже, с които вероятността да имате щастлива връзка са малко и с които е добре изобщо да нямате връзка?

1. Маминото синче.

Ако се надявате, че ще изкорените привързаността на партньора си към майка му, която дълго и старателно е работила, за да го държи под крилото си във всеки смисъл, много се лъжете. Мамините синчета си остават такива за цял живот. С такъв мъж е трудно да се обвържете пълноценно, защото майка му винаги ще бъде някъде там около вас и ще се намесва във връзката ви дори от разстояние. Нейното влияние ще оказва натиск върху връзката ви. Вие винаги ще сте на второ място. Мамините синчета често имат проблеми с обвързването, защото идеята за перфектната жена до тях минава преди всичко през идеализираната представа за майка им.

2. Неангажиращият се мъж

Някои мъже изпитват ужас, когато връзката започне да се развива в по-сериозна посока. Ако някой мъж каже на глас, че не иска да се обвързва, повярвайте му. Не се опитвайте да го промените и не се надявайте, че току-така ще си промени мнението заради прекрасната ви личност и огромната си любов към вас. Дори такъв тип мъж да е влюбен във вас, той винаги ще изпитва трудност да ви отдаде изцяло сърцето си, да ви отдели цялото време на света или да е винаги до вас, когато ви е нужен.

3. Играчът

Един от типовете мъже, с които със сигурност е добре да избягвате обвързване – това е играчът. Никога не може да сте сигурни, че ви е верен. Никога не можете да сте сигурни, че не ви върти на пръста си, докато върти още куп жени. Такива мъже винаги знаят какво да кажат, за да ви омаят. Дори да се усъмните в него, той ще намери начин да замъгли преценката ви и да ви разколебае в съмнението ви. Играчите просто не искат сериозна връзка. Не се опитвайте да разберете специфичната му фобия към обвързването. И не се надявайте, че за вас ще направи изключение.

4. Нарцисът

Нарцисите са хора, които имат проблеми с егото, а понякога имат и социопатични наклонности. Те не се обвързват истински с никого освен със себе си. Често може да объркате нарциса с неангажиращия се мъж или с играча, но нарцисите определено са по-опасният типаж мъже, с които е добре никога по никакви причини да нямате връзка. Нарцисите могат да ви причинят сериозни емоционални проблеми и дори да ви доведат до депресия, объркване, загуба на достойнство, самочувствие, самоувереност. Ако усетите, че имате връзка с нарцис, по-добре бягайте възможно най-скоро.

5. Мъжът, който не намира време за вас

Има един тип мъже, които ви уверяват, че са влюбени във вас, но комуникацията ви е предимно в писмена форма. Пишете си съобщения, излизате по срещи, но с него никога не можете да си направите план. Той ви търси, когато реши, че е свободен за вас. Никога не излизате на среща, когато на вас ви е удобно или когато и където вие сте предложили. Той често отменя срещите ви в последния момент или се извинява, че не може да говори сега по телефона. На думи е много влюбен, но действията му показват съвсем друго.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *