Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 13 декември: Натоварен ден за Стрелец, Лъв- разширете бизнеса си

Дневен хороскоп за 13 декември: Натоварен ден за Стрелец, Лъв- разширете бизнеса си

Сподели в

Овен

Проблеми и напрежение ще бележат връзката ви днес. Недоверието и дистанцията помежду ви, може да се окажат причината за караниците ви през този ден. Не трябва да таите гняв, а заявете ясно какво точно ви притеснява и не ви дава спокойствие.

Не се очертава работа по специалността ви, приемете друга оферта. Продължете да търсите, планетите тепърва се разполагат благоприятно за вас. Просто бъдете търпеливи и ще видите, че търсенето не е било напразно.

Харченето на парите ви се налага да бъде под строг контрол, тъй като може да се изкушите от доста реклами на различни онлайн магазини. Ако не се придържате към бюджета си, може бързо да похарчите голяма супа пари, които трудно ще възстановите по-късно.

 

Телец

Ако искате нещо от вашият партньор, оставете половинката ви да направи първата крачка. Звездите са в добра позиция за вас и е почти сигурно, че желанието ви ще бъде изпълнено.

Вашият ден ще бъде изпълнен със срещи и професионални ангажименти. Ако успеете да преустановите успешно всичките си отговорности, ще сте в състояние да направите много благоприятно впечатление на колегите си.

Не правете грешката да насочвате парите си само към една инвестиция или само към един човек. Добре е да си заделите резерв, ако нещо ви изненада и трябва да платите неотложна медицинска помощ например.

 

Близнаци

Дайте гласност на чувствата ви и до края на деня, партньорът ви няма да спре да си мисли за вас. Всяка една ваша цел може да бъде постигната днес. Както се казва, партньорът ви ще е готов на всичко за вас.

Организирайте се добре днес, ако работите в дома си, защото този ден ще имате много прекъсвания и ако не предприемете действия да станете по-рано от обикновеното, ще приключите грохнали от един изтощителен и неефективен ден.

Възползвайте се максимално от всичките си квалификации и умения, които сте натрупали през годините, за да работите онлайн на много по-високи обороти. Сега е моментът да увеличите приходите си.

 

Рак

Може да ви е трудно да си измислите забавно занимания у дома точно днес. Добра идея ще е да изберете да гледате някоя комедия и да оставите смехът да отмие всичките ви грижи и проблеми.

Може би днес ще се изправите пред нови и неочаквани изпитания на работното място. Не проявявайте съмнение и не губете доверие в себе си! Ако останете внимателни и търпеливи в действията си, ще можете да подминете привидно големите бури от проблеми.

Днес, може да се изкушите да си поръчате по-екзотична храна за вкъщи като суши например. От време на време може да си позволявате подобни харчове, стига да не става твърде често, поради високата цена.

 

Лъв

Не забравяйте да се обаждате по-често по телефона на партньора ви днес. Засвидетелствайте повече внимание и загриженост, тъй като половинката ви има нужда от това с настоящата планетарна конфигурация.

Подходящо време да очертаете карта за разширяването на бизнеса си. По възможност съставете ясен план за това, как да обогатите своят инструментариум в операциите си, защото със сигурност това ще доведе до големи печалби за в бъдеще.

Не се разстройвайте, ако всичко, което касае финансите ви е по-трудно в този момент. Вероятно, нещата не са толкова черни, колкото си мислите, така че положете усилия да не навлезете в някаква депресия.

 

Дева

В момента се опитвате да балансирате между работата онлайн пред компютъра ви и домакинските ви задължения. Не пренебрегвайте партньора ви, заради работата ви или в името на идеално чистият под.

Работите усърдно в екип за постигане на общите ви цели. Не е добра идея да се конфронтирате с човек с труден характер на работното ви място. Въздържайте се от покупки на технически средства за офиса.

Този ден за вас може да се окаже доста печеливш с високи обороти. Въпреки всичко не се отпускайте твърде много с харченето на заработените пари, тъй като този пик в продажбите може да е краткосрочен.

 

Везни

Днес, може да сте в много по-добро настроение, така че да прекарате една чудесна вечер. Поканете партньора ви на ново място, което не сте посещавали до момента, за да се заредите с нови положителни емоции. Задава се романтична нощ за вас.

На работното ви място ще се чувствате неразбрани до известна степен. Казвате едно, но човекът, с когото говорите, чува съвсем друго нещо. Старайте се да комуникирате повече в писмена форма, за да няма недоразумения.

Добре е да си планирате бюджет за едно по-голямо пазаруване на хранителни продукти. Направете си списък, към който да се придържате, тъй като може да се изкушите да купите доста ненужни неща, които са на промоция.

Скорпион

Промените и трансформацията ще характеризират деня ви. Може спокойно да се отдадете на забавления вечерта, но не прекалявайте твърде много с щурите ви идеи. Като цяло се очертава един доста добър ден за връзката ви.

Ще трябва да предприемете някои инициативи на работното си място, за да можете да подобрите перспективите си. Също така, продължете подобряването на професионалните си умения, за да имате осезаемо предимство пред останалите.

Днес, може да имате леки затруднения с някои онлайн плащания, поради прекъсване на интернет връзката. Като цяло финансите ви са стабилни, макар и не в размерите, които ви се искат.

 

Стрелец

Днес, може да имате някои разногласия с партньора ви относно това как да прекарате вечерта ви. Ако обикновено вие сте човекът, който взима решенията, то днес отстъпете това на вашият партньор в живота.

Очаквайте проблеми с персонала си. Има някакво недоразумение, което създава напрегната атмосфера и затруднява всеки да се съсредоточи. Вероятно имате особено упорит член от екипа, който отказва да уважи вашия авторитет.

Ако очаквате парите ви да се удвоят, шансът това да стане е минимален. Вероятно, ще сте в затруднено положение и няма да можете да си позволите предвиден ремонт на някаква техника или автомобила ви.

 

Козирог

Ако се чувствате претоварени от работа, то не забравяйте, че може да прехвърлите някои от задачите ви за деня на вашият партньор. Направете така, че половинката ви да знае от какво се нуждаете. Не се притеснявайте да поискате помощ, тъй като заедно ще се справите много по-бързо и по-добре.

Денят е благоприятен да започнете да планирате това, какво точно искате да правите за в бъдеще и да не рискувате, без да мислите рационално в своята работа.

Да карате една хубава кола, която да изплащате години наред едва ли ще ви направи толкова щастливи, колкото сте си мислили. Ако имате спестени пари в банката, тогава вече наистина ще имате някаква сигурност, така че насочете усилията си в тази посока.

 

Водолей

Вслушвайте се внимателно в думите на партньора ви през този ден. Обърнете внимание и на езика на тялото, тъй като може да откриете много жестове, които да ви покажат, че половинката ви има нужда от вашето присъствие и обич.

Проверявайте редовно електронната си поща днес, защото някой може да ви покани на интервю за работа, но той или тя може да забрави да остави телефонен номер за обратна връзка, което ще затрудни уговарянето на среща.

Не разчитайте на финансова помощ от роднини днес. Ако вие не вземете инициативата за спечелване на повече пари, не очаквайте финансовото ви положение да се подобри от само себе си. Бързата ви мисъл ще е най-ценното ви качество днес.

 

Риби

Днес, може да имате трудности в откриването на баланса между вашите изисквания и тези на партньора ви. Всеки един от вас ще настоява, че той е правият и трудно ще достигнете до точката, където да сте на едно мнение.

Изключително натоварени сте и умората ще се отрази неблагоприятно на работните ви проекти. Ще имате чувството, че се движите назад, вместо напред. Изработете си план за действие и вложете таланта си в работата както само вие умеете.

Най-вероятно, днес ще се наложи да се лишите от присъствието на някои социални събития. Вместо да се натъжавате от този факт, приемете, че имате един разход по-малко за деня.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *