Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 6 – 12 декември

Любовен хороскоп за 6 – 12 декември

Сподели в

През новата седмица няколко планети ще окажат силно влияние върху любовния ни живот. Венера и Плутон ще добавят повече страст, Венера в контакт с Марс ще събудят романтиката в нас. Ключът към задълбочаването на връзката или разрешаването на проблемите ще бъде добрата комуникация. Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица за родените под знака на зодия Овен. Звездите за вас се подреждат така, че ще ви напомнят, че любовта и любовните връзки имат за цел да направят живота ви още по-пълен, интересен и динамичен. Звездите ви напомнят да не очаквате от някого да дойде и да ви донесе щастие. Щастието е вътре в нас и то не бива да зависи от това дали имаме половинка до себе си или не. Ако се намирате във връзка, то тези дни определено ще може да проведете важни, но приятни разговори с любимия човек. Очаква ви вдъхновяваща и спокойна любовна седмица.

Телец

Марс ще ви помогне да демонстрирате силата на любовта. На този етап планетата обикаля сектора на отношенията ви и създава перфектен ъгъл към Плутон. Това може да донесе прилив на вълнение към всяка съществуваща любовна връзка! Венера се присъединява към Плутон, за да направи любовта за вас още по-магнетична. За съжаление събитията не изглеждат толкова розови за необвързаните. Добре е да не се доверявате на приятели относно съветите, които ще ви дават за любовния ви живот. Вероятно няма да ви бъдат от полза.

Близнаци

Меркурий е във вашия партньорски сектор и квадратира Нептун, планетата на илюзиите. Възможно е партньорът ви да не разбере напълно текущите ви професионални цели, за мечти, които са толкова важни за вас. Бъдете внимателни в комуникацията с любимия човек, за да не се нараните. По-забавна ще бъде любовта за необвързаните Близнаци. Възможно е да има любовни искри с човек, с когото работят.

Рак

Изобилие от любов за вас, Раци! Марс, който е във вашия романтичен сектор е под великолепен ъгъл спрямо Плутон във вашия сектор за партньорството. За обвързаните това може да се окаже момент, в който да изведат връзката си на едно ново ниво. Ако пък отскоро се срещате с някого, то взаимоотношенията ви може да се задълбочат. Венера и Плутон са в чудесна позиция във вашия партньорски сектор, вдъхновявайки ви с любимия човек за повече романтика и отдаденост.

Лъв

Меркурий, който сега е във вашия романтичен сектор, ще се срещне с Нептун. Тази планетарна среща може да направи преценката ви доста объркваща, особено ако има някой, който иска да се среща с вас. Фокусирайки се върху фантазиите си е възможно да пренебрегнете реалността. Това може да доведе до някои разочарования. Обръщайте внимание на думите и действията на този човек. Обвързаните Лъвове също трябва да внимават в любовта и комуникацията с партньора.

Дева

Меркурий ще квадратира объркващия Нептун, който в момента е във вашия партньорски сектор. Тъй като Меркурий е планета на комуникацията, комуникацията с любимия човек може да бъде замъглена. Ще имате усещането, че няма решение на проблемите, но не е така, бъдете търпеливи. Вместо да се опитвате да се налагате един над друг с партньора, помислете за адекватно решение. От друга страна, Венера и Плутон може да помогнат на необвързаните представители на зодията да се забавляват повече в любовта, да имат интересна среща.

Везни

Настоящ или потенциален романтичен партньор може да ви зарадва приятно с новина за някаква печалба, приходи, която да отпразнувате. За сериозно обвързаните това може да значи някакви положителни промени в дома, като нововъведение в интериора. Планетата на действието Марс, който е владетел на вашия партньорски сектор, сега е във вашия 2-ри дом на печалбите и ще бъде под прекрасен ъгъл спрямо Плутон. Към тях се присъединява и Венера. Каквото и да правите, има шанс да подобрите стойността на вашия дом и да задълбочите любовната ви връзка.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще се радват на дълбоки и вълнуващи разговори, докато Венера и Плутон се срещат в сектора ви за съобщенията. Планетата на любовта Венера управлява вашия сектор на партньорствата. Любимият човек може да разкрие нещо, за което е изключително уязвим. Не забравяйте да внимавате с емоциите и че това признание е знак за истинска интимност и доверие между вас. Тези Скорпиони, които от скоро излизат с някого или са напълно необвързани трябва да внимават. Комуникацията ще бъде много объркана и някой, който харесвате, може да се опита да ви подведе.

Стрелец

Тази седмица комуникацията определено няма да ви върви. Меркурий, за който знаете, че е планета на комуникацията, се сблъсква с Нептун – планетата на объркването и илюзиите. Каквото и да кажете вероятно няма да бъде разбрано правилно и ще се усъмнят във вашата честност. Особено внимателни да бъдат стрелците, които са във връзка. Ако нямате половинка до себе си или отскоро се срещате с някого, избягвайте да говорите със семейството си за любовния си живот.

Козирог

През втората седмица на декември Козирозите са в силна позиция, що се отнася до любовта и връзките. Венера ще бъде в прекрасна позиция към Плутон. Тези две планети се намират във вашия знак. Необвързаните може да срещнат някого, с когото мигновено да се харесат и да се окаже, че това е много вълнуващо запознанство. Не се учудвайте, ако нещата между вас се развият бързо. Обвързаните ще усещат пламъците на любовта с партньора си, радвайки се на приятни мигове заедно.

Водолей

Тези от вас, които имат намерение да обсъждат с приятели любовния си живот, може да останат силно разочаровани. Без значение каква е любовната ви ситуация, това което ще чуете, може да ви разочарова, може да чуете негативи. Затова по-добре размишлявайте сами, вместо да се обяснявате. Вероятно вече знаете отговора на това, което ви вълнува. Тези от вас, които са във връзка, ще имат възможността да разговарят задълбочено с любимия човек. Комуникацията ще ви носи удоволствие, затова помислете какви други приятни емоции да добавите към нея.

Риби

Венера и Плутон ще ви донесат любовни празненства, особено ако сте във връзка. Ще имате много поводи да се забавлявате, празнувате, като подобряване на финансовата ситуация може да единият от тях. За необвързаните Риби седмицата също може да се окаже вълнуваща. Не е изключено между вас и приятел да има интензивни чувства и приятелството ви да се превърне в любовна връзка.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *