Партньор на Проватон
 Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в магазин по централен булевард във Варна

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в магазин по централен булевард във Варна

Сподели в

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в празен търговски обект по бул. “8-ми приморски полк” 78 във Варна в ранните часове на деня вчера, научи Varna24.bg.

Няма яснота дали момчетата са били под въздействие на алкохол или наркотици. Те са били прегледани в Спешния център на МБАЛ “Св. Анна” и освободени, без сериозни травми, съобщиха за медията ни от пресцентъра на лечебното заведение.

Както медията ни информира, катастрофата е станала около 03.00 часа на 28 ноември. Живеещите в блока, където е станал инцидентът, са се разбудили от силен тътен, наподобяващ взрив.

На улицата, залитайки, е забелязан един от младежите, участвали в катастрофата, а млади хора, които са се озовали на мястото на произшествието, са се спуснали да помагат.

Репортерска проверка установи, че пораженията по търговският обект са огромни. Не е ясно с каква скорост се е движил автомобилът, но е успял да събори част от стената и витрините на помещението.

Тази сутрин картината на местопроизшествието беше все още ужасяваща. Навред бяха разпилени стъкла и отломки от стената, както и части от автомобила.

Истински късмет е, че катастрофата е станала във време, в което градът е сравнително пуст и по оживения булевард не е имало хора.

Все още няма официална информация от полицията по случая.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *