Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 28 ноември: Близнаци – ще постигнете целите си, изненада за Овен

Дневен хороскоп за 28 ноември: Близнаци – ще постигнете целите си, изненада за Овен

Сподели в

Овен

Ще се опитате да отвърнете на нуждите на другите и това ще ви направи много уважавани. Това ще бъде едната страна на монета днес, другата ще бъде разочарованието, че сте помогнали, но и подминати. Усърдието ви ще бъде възнаградено чак през вечерта, когато някой ще иска да ви направи малка изненада. Този жест ще ви достави огромно удовлетворение.

 

Телец

Днес, най-вероятно ще се сблъскате с твърде много проблеми. Навярно, ще срещнете враждебността на някой ваш доброжелател. Опитайте се да вземете най-важните и належащи решения за ежедневието си, но изоставете всички въпроси, които не са спешни и могат да бъдат отложени за утре.

 

Близнаци

Денят ви ще протече много по-спокойно. Въпреки това се опитайте да намерите точката на баланс, към която следва да се придържате. Вероятно, случка с ваш близък приятел ще ви подскаже, че балансът е необходим. Ще имате огромни възможности да стигнете до най-високите си върхове. Все пак се съобразете с някои свои качества, без да ги надценявате или обратно.

 

Рак

Вероятно, днес ще срещнете човек, който ще накара сърцето ви да бие по различен начин – трепетно. Но изглежда ще изпитате страх да се изправите очи в очи, споделяйки съкровените си чувства. Колкото по-искрени сте, толкова по-лесно ще ви бъде да сте уверени и решителни през този ден. По този начин никой няма да отрече възможността да изразите себе си.

 

Лъв

Вероятно, ще намерите много начини да стигнете до една и съща цел, но не във всички случаи ще имате късмет. Със сигурност ще има много по-прости и печеливши пътища, през които ще успеете да постигнете целта си, затова ще се наложи да дадете максимума от себе си.

 

Дева

Трябва да се опитате да използвате това, с което разполагате, като имате предвид през какво ще преминете. Последиците от вашите действия трябва да са ви ясни, дори въз основа на вашият опит. Ако ви липсва достатъчно житейски опит, внимателно обмисляйте всяка една ваша постъпка и се опитайте да дадете ново име на бъдещето си.

 

Везни

Може би, ще очаквате много повече от хората около вас, без да сте положили и грам усилия, за да решите някои проблемите помежду си. Изглежда, ще започнете да се вините, че не сте били толкова добри, колкото сте си мислили, но днес ще имате възможността да оправдаете себе си чрез делата си.

 

Скорпион

Не позволявайте на хора, близки до вас, да ви посочат вратата за пореден път. Това не е въпрос на гордост, но трябва да поемете отговорностите си и да разберете, какви са вашите грешки. Не се оставяйте да бъдете изкушавани, имитирайки поведението на един или друг близък, това ще ви направи  още по-слаби, и ще трябва да приемете критиките, които ще последват.

 

Стрелец

Вероятно, ще бъдете затрупани с куп задачи днес и ще се наложи да  вършите няколко неща едновременно, но това няма да се окаже проблем за вас. Съсредоточете се върху това, което е приоритетно и просто започнете от него. Ако днес сте поели важен ангажимент, ще бъде от съществено значение да го спазите. Най-добре е да се погрижиш само за едно нещо, като го правиш по правилния начин.

 

Козирог

Опитайте да се подложите на изпитание, влизайки в обувките на някой объркан и самотен човек. След този тест може би ще имате повод за размисъл, защото някой ден ще ви сполети злокобната самота, но вие ще сте подготвени да не се стигне до това безумие. Вероятно много хора няма да откликнат на вашите молби през този ден.

 

Водолей

Много е вероятно да имате семейни препирни. Добрата новина е, че този ден е подходящ за възстановяване на опорочените взаимоотношения. Вземете се в ръце и заедно ще постигнете общите си цели. Ако не успеете, това ще означава, че не цените подобаващо качествата на ближния си.

 

Риби

Въпреки това, позитивното развитие на нещата няма да е за дълго, защото трябва да промените нещо в своите навици. Вероятно, ще усетите последствията от своите емоции. Това наказание всъщност ще се окаже полезен урок за вас. Ако до преди няколко дни сте имали затруднения във взаимоотношенията с половинката си, днес нещата ще започнат да се променят към по-добро.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *