Партньор на Проватон
 10 физически черти, които привличат мъжете

10 физически черти, които привличат мъжете

Сподели в

Физиката е първото, което виждат

Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи фактори за привличането са физическите. Чертите на лицето, фигурата, начинът, по който движите тялото си, как оформяте косата си, какво е излъчването на погледа ви имат решаващо значение за това колко привлечени ще са мъжете от вас. Колкото и важна да е личността на човек, тялото и физическите ни черти са първото, което противоположният пол обикновено забелязва у нас.

Кои са физическите черти, които привличат най-много мъжете?

1. Дупе

Дупето е една от най-привлекателните и забелязвани части от тялото. То е символ на сексапила. Закръгленото и щръкнало дупе е апетитна физическа даденост, която не остава незабелязана от мъжете. Повечето мъже обичат и харесват женските дупета, макар не всички да си го признават.

2. Гърди

Гърдите са символ на женствеността. Вероятно няма мъж, който да не ги забележи от пръв поглед. Заедно с дупето гърдите са единият от двата най-забележителни женски символа, които са определящ фактор в привличането. Съвсем не е задължително гърдите да са големи, за да бъдат забелязани. Проучване, цитирано от yourtango.com констатира, че гърдите със среден размер са най-предпочитани от повечето мъже.

3. Крака

Красивите крака определено са фактор за привличане. Подчертаните и изящни дълги крака са нещо, което кара повечето мъже да се обърнат след жена. Ако краката ви изглеждат добре, това е подсъзнателен знак за мъжете, че сте в добро здраве и се грижите за фигурата си, което автоматично ви прави привлекателни.

4. Очи

Погледът и очите са смятани за силно привлекателни от много мъже. Красивите очи, нежно и деликатно подчертаните мигли са в състояние да разтопят сърцето на мъжете. Ако имате забележителни очи, изразителен поглед, определено няма да останете незабелязани в мъжка компания.

5. Устни

Червилото и гланцът за устни не са там без причина. Сочни, плътни, подчертано изразителни и примамливи – устните са силен фактор, който е определящ за привличането. Мъжете обожават женските устни, особено ако са меки и с нежен контур.

6. Чиста кожа

За съжаление, мазната и акнетична кожа не е привлекателна. Лоша новина за много дами, които страдат от акне, особено хормоналните му форми в зряла възраст. Мъжете обичат чистата и нежна женска кожа. Харесват кадифения ѝ допир. Дамите с гладка, мека и красива кожа са възприемани като привлекателни от силния пол.

7. Коса

Женската коса – едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол. Косата е средство за привличане, което омагьосва. Повечето мъже харесват дълга, гъста и буйна коса, която се възприема от тях също като един от символите на женствеността. Рядко мъж би отговорил, че харесва жени с къси или много къси коси.

8. Добре поддържан маникюр и педикюр

Колкото и да не искат да го признаят директно, мъжете харесват добре поддържани женски нокти. Дори да чувате подмятания и шеги относно женския маникюр и това как мъжете изобщо не ги интересува дали сте лакирани или не, това не е съвсем вярно. Според yourtango.com много по-забележими са дамите с добре поддържан маникюр и педикюр от онези, които не се грижат за ноктите си.

9. Фигура на пясъчен часовник

Ако мразите закръгленото си дупе и сочните си бедра, време е да престанете да го правите. Именно тези женски форми са най-привлекателни за мъжете. Подсъзнателно те дават сигнал на мъжа, че жената с тази форма има способността и физическите данни да отгледа поколение, а това е дълбоко кодирано в гените на човешкия род. Така че ако сте горда притежателка на фигура тип „пясъчен часовник“, подчертавайте я още по-смело.

10. Усмивка

Греещата на лицето усмивка няма как да остане незабелязана. Усмихващата се жена излъчва привлекателност, увереност, самочувствие. Това няма как да остане неоценено и без положителна оценка. Намръщеното женско лице има тъкмо обратния ефект. Жените, които не се усмихват широко имат по-малко късмет в любовта и се радват на по-слаб мъжки интерес.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *