Партньор на Проватон
 Радев към Герджиков: Вие сте кандидатът на коалиция ”Магнитски”

Радев към Герджиков: Вие сте кандидатът на коалиция ”Магнитски”

Сподели в

”Най-голямата ми грешка, че не успях да допринеса за по-ранното сваляне на режима на Борисов. Можех, полагах всички усилия. Вие сте кандидатът на коалиция ”Магнитски”. Младен Маринов ви развежда из станата, какъв да сте?”. С тези думи се обърна Румен Радев към опонента си Анастас Герджиков към края на президентския дебат

А ние ви препомняме тази снимка от преди дни:

.

“През цялото време Вие водихте тази кампания срещу мен. Шкафчетата не са мои, обаче разделението в обществото и провалът ви са си лично ваши. Опитвате се да ме прикачите към други хора. Един добър президент не трябва да мисли само за Бойко Борисов. Подкрепям всички български институции, не познавам главния прокурор”, отговори издигнатият от ГЕРБ Анастас Герджиков на въпроса на опонента си Румен Радев дали подкрепя действията на прокуратурата за забавянето за разследванията за шкафчета, кюлчета, имоти в Барселона.

“Искате да ме пришиете с някоя партия, с някой, който има грехове. Не се срамувам от подкрепата на никой български гражданин. Нямам шкафчета, не съм обвързан с никоя партия. Подкрепям всяка осъдителна присъда за човек, който е извършил нещо нередно. Моята цел е да обединя всички български граждани около важната цел – да се излезе от политическата криза”, заяви ректорът на СУ.

На свой ред той попита: “Защо никога не признавате, че грешите?”

Радев опонира: “Не е е вярно. За 5 години отстоях истината, мога да бъда горд от това, че допринесох за възбуждане на гражданската енергия за промяна. Ако хората виждаха грешката в мен, нямаше да ме подкрепят, заяви Радев и добави: “Вие казвате, че нямате нищо общо с партия ГЕРБ. Напротив, тези хора вървят с вас и ви представят из страната. Как да нямате нищо общо с тези хора”.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *