Партньор на Проватон
 Ердоган иска да назначи българския президент! Ще му позволим ли?

Ердоган иска да назначи българския президент! Ще му позволим ли?

Сподели в

Събудете се, мутрите няма да простят юмрука на Радев

Тъй като виждам че сте позадрямали, да ви припомня, че в неделя пак ще гласуваме. Никакво отпускане! Със или без оставки, всичките партии зад Радев трябва спешно да подредят редиците си и да мобилизират хората. Да не даваме на ГЕРБ и ДПС дори и да сънуват за Дондуков 2.

Изправени сме пред уникална ситуация в най-новата българска история. За първи път властелинът на азиатска Турция иска да назначи българския държавен глава. С тукашната си етническа партия и с автобусите пришълци от Капъкуле падишахът в Анкара иска да определя българския дневен ред. Да казва кой да взима мандат за управление. Да определя настоящето и бъдещето на Родината ни. Ботев и Левски биха станали от гробовете си, ако знаят днешните българи какво са склонни да допуснат заради безверие, нехайство и безотговорност. Не ставайте гяури на Аристотел и Ердоган, мили хора…

Подавайки оставка, Нинова продължава да работи срещу Радев. Да обяснявам ли защо.

Ясна е новата анти-Радев коалиция.

Изненадващо челно място в нея зае Корнелия Нинова. Злобна женица, интригантка отвсякъде, с накърнено его и подвити крила. Тази персона така и не се примири с факта, че Румен Радев се еманципира от глупашките ѝ страсти. Тук са и обичайните заподозрени – мутрите от ГЕРБ и ДПС. Те никога няма да простят на юмрука на Радев. Юмрукът, който ги прати лани в политическото небитие. Тук е и зловещия кукловод от Анкара, азиатския падишах. Очаквайте и някакви други политически мекерета да се качат на черешата.

Оставаме ние, БЪЛГАРИТЕ!

Владимир Танев, Фейсбук

Началната снимка е от социалните мрежи от Турция

Заглавието е на ПРОВАТОН

Мигнюз.инфо

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *