Партньор на Проватон
 БОМБА! Венци Сивов – Джеки Чан от ВМРО с основно образование! Търси да си купи диплома за средно

БОМБА! Венци Сивов – Джеки Чан от ВМРО с основно образование! Търси да си купи диплома за средно

Сподели в

Венци Сивов – Джеки Чан, председател на ВМРО Варна е с основно образование! Ударно търси да си купи диплома за средно, разбрахме от свои брилянтни източници близки до ОПГ-то Генадий Атанасов – Гената от Владиславово, Венцислав Сивов – Джеки Чан и Николай Роев – Мистър ДДС още от времето на Борислав Манджуков.

Областния координатор на ВМРО – Варна, Венцислав Сивов – Джеки Чан, бил с Основно образование. В момента търси вариант да си закупи диплома за средно образование. От сигурен източник, живеещ в Кайсиева градина разбрахме, че още по  време на изборите за местен парламент през 2019г., Генадий Атанасов е търсил вариант да осветли Венцислав Сивовче втория е с основно образование, само и само да го премахне като конкурент.

Генадий е обсъждал случая и с Мишо Арменеца. Спрял ги е факта, че много бързо са се развили събитията в последствие.

Според източника ни причината Венци Сивов да се е разбързал да си купи диплома е поредицата от скандални разследвания излезли напоследък срещу него – участието му в Престъпна група за корупционни действия в Община Варна, търговия с влияние, злоупотреби със служебно положение, като председател на постоянната Комисия по транспорт, която също е обект на разследването на КПКОНПИ влезли вчера в Голяма община.

По наша информация засега основните длъжностни лица срещу които се води разследването са зам. кметовете Христо Иванов, Пламена Маринова и директора на Паркинги и гаражи Младен Иванов, но разбрахме също, че е бил разпитан и Венцислав Сивов в качеството си на Пресдедател на Комисията по транспорт, точно във която са били вземани основни решения свързани със сделката за закупуване на електро автобусите на стойност 85 млн. лв. – обект на разследването.

За неграмотника, Венцислав Сивов се знае, че няма образование, това е видно и от информацията за него от сайта на Община Варна, където само под неговата снимка, няма никакви данни… освен един имейл.

Наш читател, работещ в Община Варна ни информира, че Председателя на общинския съвет, Тодор Балабанов е забранил на „патриота“ Венцислав Сивов да публикува собствени постове в социалната мрежа Фейсбук, защото, цитираме: ,,Пишел само глупости“. Джеки Чан, намерил начин и решение как да “изпъкне“ и минал на варианта копи/пейст. Така, направената справка в профила му показва и доказва гореизложеното. Ето негов пост:

 

А сега Ви показваме, че текста е взет от самата статия:

 

 

Неграмотността на шефа на ВМРО – Варна е видна и от други негови публикации:

 

Научихме обаче, че “ПАТРИОТА С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ” освен, че пишел глупости и … не можел да пише правилно, като допускал ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ типични за ученик от трети клас (с извинение към децата, защото има вече много от тях, които си пишат и в трети клас много добре и най-вече без правописни грешки за разлика от лидера на ВМРО Варна, общински съветник и Председател на комисия !?!??!).

Грубото погазване на българската писменост, чрез липсата на пунктуация е грубо уронване на авторитета на българския патриотизъм. Точно от такива неграмотни политици, страда българския народ.

Точно заради такива ‘‘псевдо патриоти“ думата ‚,патриот“ стана символ на мръсотия и ВМРО на избори след избори претърпяват крах след крах!

Но, да се върнем към “ЯВЛЕНИЕТО” в политиката във Варна Джеки Чан.

Като бивш наркоман, минал през метадонова програма, кражби на синджирчета и протмонета на пазара, ограбване вечер на автомобилни гуми, той минава през кариерата като продавач консултант в Орифлейм, продавач на кремчета та стига до общински съветник, който трябва да представлява варненци (горко им на хората).

Ако “патриота” Венцислав Сивов не е съгласен с нашето разследване до ТУК ние го призоваваме:

Първо: да си покаже диплома за средно образование;

Второ: да си покаже диплома за висше образование;

И трето: да организира среща с медиите на която пред всички заинтересовани да покаже уменията си по ПРАВОПИС ПОД ДИКТОВКА.

Ако излезе, че е НЕГРАМОТЕН, в което сме убедени, приканваме националното ръководство на ВМРО в лицето на лидера им в оставка Красимир Каракачанов да снемат доверие от него и да го отзоват от Общински съвет на Варна.

Време е за промяна!

Време е за хора с морал!

Ако ли пък не, очаквайте продължения – за човек с една снимка подобна на заглавната, който също е с татуировка, за ментора на Венци Сивов – Джеки Чан, който е от Русе и т.н. 

Само Истината

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *