Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 18 ноември: Успехи в работата за Овен, Скорпион- днес ще покажете истинската си същност

Дневен хороскоп за 18 ноември: Успехи в работата за Овен, Скорпион- днес ще покажете истинската си същност

Сподели в

Овен

Стремете се добре да обмисляте всяка казана дума днес, тъй като може да бъдете разбрани погрешно. Някои ваши думи може да бъдат извадени от контекста и да бъдат разтълкувани неправилно от страна на партньора ви.

Творческата ви енергия и гениалност ще ви изведат на челни позиции на работното ви място. Ще сте генератор на нови идеи и концепции, които ще ви направят уважаван ръководен кадър сред колектива ви.

Търсенето на промяна в самите вас, днес може да ви коства доста средства като се почне от нови дрехи, премине се през скъпи здравословни храни и се стигне до хранителни добавки.

 

Телец

Днес, ще имате възможността да проведете един много дълбок разговор с половинката си за общите ви цели в живота. Необвързаните може да открият, че имат по-специални чувства към някой близък от миналото приятел.

Вземането на решения няма да е никак лесно през този ден. Обмислете всички варианти, преди да се обвържете с някаква отговорност или да подпишете някакво споразумение.

Въпреки че спестяванията ви нарастват с много бавни темпове, вероятно ще сте доволни от себе си, тъй като за вас това е събитие, да имате някой лев на страна. Продължавайте в същия дух!

 

Близнаци

През повечето време обръщате достатъчно много внимание на половинката си, но днес помислете и за себе си. Направете нещо, което ви доставя удоволствие и ви кара да се чувствате добре.

Днес, може да ви се прииска да купите много нови неща за офиса ви, но не избързвайте с инвестицията, а помислете няколко хода напред. Направете списък с колегите ви за нещата, които е наложително да се подменят и започнете с най-неотложните покупки.

Ако имате собствен бизнес, към момента може да отчете добър ръст на печалбите. Имате повод да отпразнувате процъфтяването на бизнеса ви и не забравяйте да благодарите на бизнеспартньорите ви.

 

Рак

Днес, най-вероятно ще прекарате вечерта в компанията на вашите общи приятели. Ще се изявите като душата на компанията с чувството ви за хумор.

Комуникацията ще е ключова за вас през този ден. Постарайте се да откриете точният бизнес партньор, с който да реализирате плануваните от вас проекти.

Ако смятате, че ще успеете като индивидуален играч, най-вероятно днес няма да ви се получи. Обединете знанията и уменията си с други като вас, за да реализирате печалбата, която бихте искали.

 

Лъв

Днес, може да сте интровертно настроени и да поискате да прекарате вечерта насаме заедно с вашата половинка в уюта на дома ви. Веселията ще почакат за някой друг по-благоприятен ден.

Обединете идеите си с тези на вашите колеги, за да не разхищавате ресурси, енергия, пари и време. Помислете, кое ще проработи най-добре за фирмата си, преди да се впуснете в нови начинания.

Знанията и информацията, които може да получите само докато наблюдавате хората около вас и начина, по който харчат парите си, ще са изключително ценни за вас. Бъдете като мълчалива сянка днес и ще узнаете някои много ценни съвети.

 

Дева

Не се изненадвайте, ако днес партньорът ви поиска съвет от вас. Това би трябвало да ви поласкае, че мнението ви е важно за половинката ви. Преценката ви винаги е точна, така че изложете искреното си мнение без притеснение.

В този ден ще имате възможност да се свържете с уважаван човек, клиент или бизнес партньор от друга държава. Използвайте интелекта си, за да проведете стойностен разговор. Изградете силна връзка за бъдещото ви сътрудничество.

Днес, ще сте склонни към импулсивни покупки, така че си наложете лимит и не излизайте с голяма сума пари в себе си. Укротете емоциите в себе си и добре си помислете дали нещата, които искате да си купите наистина са ви толкова необходими.

 

Везни

Професионалните ви ангажименти днес ще са доминиращи и едва ли ще ви остане време да обърнете внимание на любимия ви човек. И все пак, нищо не ви коства да се обадите за пет минути по телефона, да чуете половинката си.

Разпределете работните си ангажименти още от сутринта и си осигурете помощници сред колегите ви, за да се справите с купищата документация.

Очаквайте успешен ден във финансово отношение особено, ако работите с партньори от чужбина. Ще прекарате не малко часове в разговори, но в крайна сметка ще сте удовлетворени от крайния резултат.

 

Скорпион

Ако до момента сте давали вид на малко сладко котенце, то днес може би ще си покажете тигровите нокти. Партньорът ви вероятно ще бъде изненадан от странното ви поведение, но в крайна сметка ще се съгласи, че не е бил прав за постъпката си.

Днес, може да се наложи да се допитате до юрист, за да финализирате някои сделки в работата ви. За щастие всичко ще премине успешно, благодарение на някои ваши точни аргументи и професионален отчет.

Планирането и изчисленията на всеки ваш разход ще ви спести доста пари и нерви за в бъдеще. Ако някой от хората около вас, не е настроен на вашата спестовна вълна и практичен начин на живот, просто го отдалечете от себе си.

 

Стрелец

Денят е благоприятен да се погрижите за физическата си активност и да привлечете на своя страна и партньора си. Предложете на половинката си да отидете заедно на фитнес или да потичате в близкия парк.

Това, което е препоръчително да направите днес на мястото, където работите, е да се опитате да изградите добри професионални връзки с колегите ви, за да може лесно да се включвате в екипна дейност и дори да се сприятелите с някои от тях.

Някои завишени цени или високи сметки може да ви подразнят днес, но не позволявайте на едни цифри да развалят настроението ви. Планирайте бъдещите си разходи и мислете позитивно, за да не изпаднете в депресия.

 

Козирог

Без значение на колко сте години, времето, което прекарате с половинката си днес, вероятно ще ви върне в детството и ще се радвате на най-простичките неща. Забавлявайте се на воля като деца.

Потърсете подкрепа и съвети от колегите си днес, дори да си мислите, че сте наясно с всичко в работата ви. Ако действате под ръководството на добър ментор, много скоро ще се издигнете в кариерата.

Може би, трудно се възстановявате от финансовият ви крах и загуби от лоши инвестиции или хазартни игри. Поискайте средства от родителите си, които може да ползвате единствено за нещата от първа необходимост за оцеляването ви.

 

Водолей

Каквото и да правите днес, дори да подреждате дома си, половинката ви трудно ще устои на чара ви. Чудесен ден за вас, в който може да упражните влияние над любимия ви човек и да постигнете начертаната от  вас цел.

Денят е подходящ да инициирате събрание на колегите си и да изложите стратегията си за бъдещото развие и финансов растеж на фирмата, за която работите. Изразете свободно мнението си без да се притеснявате как ще реагират другите.

Вероятно, днес ще имате спорове с член от семейството ви относно начина, по който се харчат парите от общия ви бюджет. Въпреки, че не се настроени негативно и не търсите конфликт, съветите ви няма да бъдат разбрани.

 

Риби

Усещането за удовлетвореност, което ви дава връзката ви, ще ви помогне да се справите с всички битови проблеми. Разчистете хаоса в душата и дома си и се отървете от всичко, което не ви носи радост.

Толкова много емоции ще бушуват във вас днес, че едва ще се сдържите да не отправите мисловните си нападки, обиди и остри забележки към колегите си. Овладейте се и не влизайте в пререкания, тъй като губещите ще сте единствено вие.

Новите ви проекти, днес може да донесат добри печалби. Бъдете внимателни през този ден, тъй като може някой ваш познат да ви излъже или измами с не малка сума пари.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *