Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 15 – 21 ноември

Любовен хороскоп за 15 – 21 ноември

Сподели в

Седмицата може да не започне особено положително, но постепенно ще ни изненадва с положителни емоции. Ще говорим повече, няма да оставяме мислите ни да не бъдат чути. Венера и Уран ще окажат силно влияние върху любовта. Очаква ни лунно затъмнение. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Хубавите новини и събития свързани с вашата работа и финансите, ще се отразят на любовния ви живот. Вашето самочувствие ще се повиши, благодарение на прекрасното лунно затъмнение, което ще освети вашия 2-ри дом на самооценка. Наистина знаете стойността си, когато става въпрос за любов. Венера и Уран също ще предизвикат някои промени, но те ще са с положителен характер. Вашата привлекателност няма да остане незабелязана, без значение дали сте необвързани или във връзка.

Телец

Тази седмица родените под знака на зодията наистина може да имат всичко, което искат в любовта и те го заслужават. Марс, който е във вашия сектор за партньорството се противопоставя на Уран, който е във вашия знак. Възможно е да се наложи да преразгледате някои неща във връзката ви. За някои Телци това може да означава, че ще прекратят стара връзка, която не им носи радост, но ще почувстват облекчение от това. За други е период на преоткриване с половинката.

Близнаци

Някои представители на зодия Близнаци ще се нуждаят от малка почивка от любовта, за да си припомнят, че е важно да обичат себе си. Тази седмица е много вероятно Вселената да ви предостави обстоятелства, които ще ви позволят такава почивка. Може би току-що сте преминали през развод, сериозна раздяла, разочарование. Неща, които блокират възможността да се отворите за нова любов. Тези от вас, които се чувстват добре във връзката си, ще имат хубави поводи за радост с половинката. Необвързаните ще флиртуват, но е малко вероятно да започнат нова връзка.

Рак

Много от вашите желания свързани с любовта може да се сбъднат. Тази седмица ни очаква лунно затъмнение, а за вас в комбинация с Венера е във вашия партньорски сектор, която е в прекрасна връзка към Уран, а това означава повече любовни вълнения. Каквито и теми да се разгръщат в любовния ви живот, ще се чувствате по-свободни от всякога, за да изразите напълно вашето Аз и да знаете, че сте напълно обичани такива, каквито сте. Необвързаните Раци да очакват неочакваното, възможни са изненади, вие ще прецените дали са положителни или не чак толкова.

Лъв

Планетарната енергия работи тази седмица за вас. Ще имате много поводи за празнуване, радост, които ще донесат усмивки за вас и партньора ви. Лунното затъмнение тази седмица може да промени динамиката във вашите романтични отношения – особено ако живеете с някого или имате брак. За някои Лъвове това пък може да означава годеж или тепърва да се преместят с любимия човек под един покрив.

Дева

Ако сте обвързани, то тази седмица Марс и Уран ще повишат вашето самочувствие, което пък ще ви мотивира да споделяте повече с половинката относно въпроси свързани с интимността. Лунното затъмнение ще добави още повече красота в любовния ви живот. Венера и Уран ще ви носят приятни емоции и много изненади. Необвързаните Деви лесно може да попаднат в нов любовен романс.

Везни

Вашите нужди от интимност ще бъдат удовлетворени, благодарение на лунното затъмнение. Ако сте в отдадена любовна връзка с партньора ви може да отпразнувате финансова печалба или да имате други поводи за радост. Необвързаните Везни вероятно ще се почувстват готови да рискуват да отворят сърцето си отново, но само за правилния човек. Заслужавате най-доброто.

Скорпион

Ориентиран към действие, огненият Марс, който е във вашия знак, ще се противопостави на Уран, който в момента е във вашия сектор на партньорството. Това може да доведе до неочаквано събитие, когато става въпрос за вас или поведението на партньора ви. Може да е внезапно решение да направите ход в любовната си връзка, особено ако в близкото минало и двамата сте отлагали нещо определено. Лунното затъмнение ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, което може да донесе нова любов за необвързаните или да задълбочи съществуваща връзка за други.

Стрелец

За Стрелците които се срещат с някого е важно да внимават в комуникацията с този човек, тъй като може да се стигне до разговор, който да доведе до раздалечаване. Внимавайте да не отблъснете човека, когото харесвате. Лунното затъмнение може да ви накара да обмислите физическите и емоционалните последици, които една връзка, била тя минала или настояща, е имала върху вас. Дали сте имали токсичен партньор до себе сили на този етап се намирате в такива взаимоотношения. Може да се наложи да освободите от тази връзка човек.

Козирог

Любовният ви живот тази седмица определено ще бъде горещ! Лунното затъмнение ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор, носейки ви много изненади. Необвързаните може да имат интересно запознанство с личност, която може да се окаже стабилна, лоялна за връзка. Не се страхувайте да изследвате възможностите! Венера и Уран ще подкрепят обвързаните представители на зодията. С любимия човек ще се чувствате прекрасно, споделящи, мечтаещи и забавляващи се.

Водолей

Динамичен ще бъде любовният ви живот. Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху вашия зодиакален знак. Ще имате много добри възможности с любимия човек да си създадете желания комфорт и приятно любовно настроение. Ако се срещате с някого, тогава двамата може да решите да заживеете под един покрив, да се преместите заедно. За други, които са във връзка пък може да се окаже, че половинката им ще си закупи свой дом, в който да заживеете заедно.

Риби

Вашите вярвания относно любовните въпроси може генерално да се променят, когато войнственият Марс се противопостави на революционния Уран през вашата комуникационна ос. Може да сте се борили дълго време с партньора си, за да бъдете прави по даден въпрос, само за да разберете, че това всъщност няма значение. Лунното затъмнение може да ви помогне да преразгледате това и да изгладите разногласията. Самотните Риби може да се окажат герои в нов любовен романс.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *