Партньор на Проватон
 Как да разберете дали сте готови за нова връзка

Как да разберете дали сте готови за нова връзка

Сподели в

Раздялата е труден момент от живота на почти всеки човек. Малцина са онези, които са открили вечната любов от раз. Повечето се срещат и разделят с различни партньори през целия си живот в търсене на любовта.

Всяка раздяла е трудна, дори да е била по ваша инициатива. За да се възстановите е необходимо време. Психиката и емоционалното състояние се нуждаят от глътка въздух, която понякога може да трае и по-дълго.

Няма точна рецепта за това колко време е нужно, за да сте готови за следващата връзка. Но ето няколко признака, че е дошъл моментът да опитате отново да потърсите любовта.

Не забравяйте, че срещите изискват енергия

Срещите, търсенето на любовта, връзките – всичко това изисква енергия и активност от ваша страна. Ако не се чувствате готови за връзка, вероятно няма да вложите и никаква енергия, дори да се срещате с някого насила, само за да забравите старата любов. Преди да се впуснете в нови срещи и нова връзка, преценете дали наистина имате енергия за това. Ако имате, значи сте готови.

Инвестирайте в себе си

Най-добрият начин да се съживите след травмата и да продължите напред е да инвестирате в себе си. Само така ще си върнете енергията и самочувствието. Когато обичате себе си и се грижите за това да се чувствате добре, ще започнете да излъчвате привличаща енергия.

Прекъснете всички връзки с миналото

За да сте готови за нова връзка е важно най-напред да сте прекратили всички стари взаимоотношения, които ви дърпат към миналото. Отворете изцяло нова страница от живота си, като започнете да пишете историята на новата си връзка на напълно нов бял лист.

Уважавайте нуждите си

Ако имате нужда от емоционално пространство – давайте си го. Ако имате нужда от физическо пространство, повече време за себе си, давайте си тези награди. Позволете си да се чувствате добре. Започнете да мислите за себе си, ако досега не сте го правили и сте поставяли партньорите и връзките си на първо място. Време е да промените нещо в поведението и мисленето си. Само с промяна ще привлечете промяна. Ако правите едни и същи грешки, те ще се пренасят във всяка следваща връзка.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *