Партньор на Проватон
 10 признака, че вие означавате всичко за него

10 признака, че вие означавате всичко за него

Сподели в

Ако сте били в неуспешни връзки, в които сте се чувствали недооценени, недостатъчно обичани и уважавани, вероятно ще ви е трудно да повярвате, че означавате всичко за настоящия си партньор. Има някои знаци в поведението на мъжа, които издават, че вие сте целият му свят и той ви обича с цялото си сърце. Жестовете му, нещата, които прави за вас са много по-показателни от думите. По тях ще познаете как реално се чувства той спрямо вас.

Ето и малките признаци, че вие означавате всичко за него.

1. Не минава и ден без да ви напомни по някакъв начин колко ви обича. Ще ви го каже, ще ви го напише, ще ви подсети за нещо, което не трябва да забравяте, ще ви сготви вечеря – все жестове, които показват, че постоянно мисли за вас.

2. Ще направи всичко по силите си, за да спечели доверието ви. Ако партньорът ви наистина ви обича и вие сте всичко за него, той ще има нужда да му вярвате, да се чувствате комфортно във връзката си с него.

3. Той ви дава смелост, когато имате нужда от нея. Подкрепя ви, винаги е до вас в трудни моменти. Не ви гледа укорително, когато сте слаба и не знаете как да се справите. Той ви подава ръката, от която имате нужда в такива моменти.

4. Той е вашата мотивация. Когато изгубите вяра в това, което правите, той ви подкрепя. Мотивира ви и ви тласка да вървите напред, да се развивате.

5. Винаги изглеждате красива в очите му. Когато ви го казва, не го прави от любезност или да ви излъже. Виждате искреност в очите му. Гледа ви с обожание.

6. За него сте най-красивата, дори когато съвсем не изглеждате добре и вие го знаете.

7. Действията му са много по-показателни от думите.

8. Обича да прави малки неща за вас. Прави малки изненади, малки жестове, но те оставят голямо впечатление у вас.

9. С него се чувствате изключително сигурни и в безопасност. Шестото ви чувство ви подсказва, че е готов на всичко, за да ви предпази.

10. Нямате усещането, че ще ви нарани. Не вярвате, че е способен на това.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *