Партньор на Проватон
 Мустафа Карадайъ към младите в ДПС: Гордеем се с Вас!

Мустафа Карадайъ към младите в ДПС: Гордеем се с Вас!

Сподели в

Днес Младежко ДПС има президент на партия АЛДЕ, от Младежкото ДПС е президентът на Европейската либерална младеж. Днес много от кандидатите за Българския парламент са членове на Младежко ДПС. Това е повод за гордост, но това означава и голяма отговорност. Защото участието в политиката е преди всичко отговорност.

Това каза на младите в ДПС председателят на Движението и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Днес Младежкото ДПС празнува своя 23-и рожден ден. “Бъдете здрави и смело вървете напред!”, пожела Карадайъ.

Ето цялото поздравление на Мустафа Карадайъ към Младежкото ДПС:

Скъпи млади приятели,

На днешния празник на Младежко ДПС пожелавам на всички вас, на вашите близки и приятели здраве и благоденствие, много успехи и сполука по пътя!

Днес е празник за всички нас, защото Младежкото ДПС е не просто част от ДПС, то е възможността за всички нас да видим най-смелите си мечти, претворени в дела. Защото вие, млади приятели, всеки ден с младежки оптимизъм вървите уверено напред и с примера на нашия почетен председател и на цялото ДПС активно участвате в изграждането на една по-добра България, на един по-добър свят.

Благодарение на активната си дейност, много от вас са в челните редици на политическия живот, те са и в Европейския парламент, и в международни либерални организации.

Днес Младежко ДПС има президент на партия АЛДЕ, от Младежкото ДПС е президентът на Европейската либерална младеж. Днес много от кандидатите за Българския парламент са членове на Младежко ДПС.

Това е повод за гордост, но това означава и голяма отговорност. Защото участието в политиката е преди всичко отговорност.

 

Бъдете здрави и смело вървете напред!

Мустафа Карадайъ – председател на ДПС

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *