Партньор на Проватон
 Проф. Анелия Клисарова с номинация „Доброто около нас“

Проф. Анелия Клисарова с номинация „Доброто около нас“

Сподели в

По повод Деня на Народните будители, Фондация Обществен дарителски фонд за Варна стартира кампания „Доброто около нас“, която ще продължи през целия месец ноември, а нейната цел е да покаже и разкаже истории за съвременните будители и добротворците на Варна.

Личности, които са допринесли за решаване на социално значими проблеми, които са имали щедростта и волята да променят света около себе си и са допринесли много за развитието на нашия град.

Видеа и фейсбук галерия ще разказват личните им истории и постигнати успехи. Героите в тях ще говорят за каузите си, за смисъла и ползата от добротворството и дарителството.

Сред първите номинирани в кампанията „Доброто около нас“ е проф. Анелия Клисарова за приноса и в изграждането на два нови факултета във Варна – Факултет по дентална медицина и Факултет по фармация.

Всички граждани, които искат да споделят интересни истории, които знаят за дарителството и за съвременните будители на Варна могат да го направят на имейл: office@odfv.org

Обществен дарителски фонд за Варна е единствената организация в регион Варна, която системно работи за развитие на местното дарителство и стимулиране на партньорства за решаване на значими местни проблеми.

Наша обща мисия е да пазим спомена за тази благородна традиция, защото тя е не само част от миналото, а полезен опит за бъдещето!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *