Партньор на Проватон
 Знаци, че той е емоционално отворен към вас

Знаци, че той е емоционално отворен към вас

Сподели в

Когато усетим любовен интерес към някой мъж, ние жените сме склонни да бъдем по-споделящи своите емоции. От друга страна, мъжете невинаги са емоционално достъпни и това води до разочарования. Дали той е емоционално отворен към вас, вижте в следващите редове.

Той ви вярва. Усеща ви като личност, на която може да се довери, знаейки че няма да споделите с други казаното от него. Вероятно самото ви излъчване и енергия, когато е край вас създава усещане за доверие и споделеност.

Чувства се по-удобно да говори за проблемите си с вас, а не само с приятелите си или дори някои неща не ги споделя на тях. Мъжете са склонни да запазват емоциите си за себе си, но когато един мъж е емоционално отворен към някоя жена, той определено я харесва и вероятно би искал да се сближи с нея.

Харесва му да прекарва време с вас и това време не включва секс. Още един признак, че той ви харесва не само като приятел е желанието му често да общува с вас, онлайн, да се срещате, да се забавлявате заедно, да споделяте общо хоби и т. н. Всичко това е признак на емоционална достъпност.

Опитва се елегантно да ви съблазни и действията му говорят, че иска да разбере дали и вие изпитвате емоции, но без да бърза със секса. Той цени женската ви гледна точка и иска съвет. Ако той е емоционално отворен към вас ще търси мнението ви по различни въпроси. Това отново е признак на доверие.

Иска да видите истинската му същност, а не се опитва да се представи за някой, който не е. Това е признак, че той вероятно има по-сериозни планове свързани с вас. Много хора крият истинската си същност, за да се харесат, докато той не се срамува да говори за слабостите си.

Показва загриженост. Жестовете на загриженост са толкова разнообразни. От това да ви донесе любимите бонбони, кафе, до това да бъде с вас в трудни мигове, когато се нуждаете от подкрепа. Емоционално отвореният мъж е по-малко склонен да се отдръпне, ако за вас настъпят трудности, особено ако ви харесва.

Той се застъпва за вас в ситуации, в които вижда, че някой се опитва да ви засегне. Защо? Мъж, който е емоционално привързан към една жена, ще я защитава, дори когато хората, които говорят за нея, са неговото семейство, приятели, колеги.

Снимка: iStock

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *