Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 20 октомври: Неприятни преживявания за Дева, Скорпион – ще харчите повече отколкото печелите

Дневен хороскоп за 20 октомври: Неприятни преживявания за Дева, Скорпион – ще харчите повече отколкото печелите

Сподели в

Овен

Може би ще сте склонни да отправяте невъзможни искания към любимия си човек и след това се ядосвате излишно, ако не може да ги удовлетвори. Ако днес се отприщят разгорещени дискусии, трябва да се поставите под въпрос дали вие постъпвате правилно.

Изправени сте пред сложни проблеми и редица на пръв поглед невъзможни задачи. Опитайте се да погледнете на нещата от различна гледна точка и потърсете оптималният начин, за да ги преодолеете.

Предстои един лош ден за финансите ви. Избягвайте рисковите сделки, тъй като шансовете ви за печалба са малки – отложете ги! В противен случай бихте могли да понесете значителни загуби и ще съжалявате за днешните си решения.

Телец

Вероятно ще бъдете в прекрасно настроение, няма да се чувствате ограничени за прегръдки и целувки. Но може би днес половинката ви се нуждае повече от изслушване и съпричастност, вместо страстни обятия.

Колегите ви ще се стремят да се възползват от вашите съвети относно определени работни проекти. Останете достъпни и отворени за съдействие, след това ще бъдете оценени за всяка една оказана помощ.

За някои от вас финансите ви ще вървят добре. Вероятно ще знаете, как да преговаряте в своя полза, дори когато се пазарите с някого. Още опции ще ви бъдат отворени днес, така че създайте нови контакти.

Близнаци

Бъдете нежни и любещи към партньора ви днес. Вероятно, ще почувствате, че сте си много по-близки с човека до вас и привличането помежду ви ще е много по-осезаемо.

Денят е подходящ за започване на нова работа или за смяна на настоящата. Пречки и неравности по пътя, по който ще поемете няма да липсват, но това не бива да ви демотивира да се развивате.

Парите днес ще дойдат при вас, стига да се потрудите усърдно. Ако заемате ръководна длъжност, представянето ви пред колегите ви ще бъде впечатляващо, което ще привлече много нови клиенти.

Рак

Може би ще бъдете център на вниманието от погледи изпълнени с копнежи. От една страна това е чудесно, но прекаленото ласкателство може да представлява заплаха и за настоящата ви връзка. Така че се придържайте към златната среда.

Вярвайте в собствените си професионални качества днес, и преценете осъществимостта и не се отдръпвайте от промените в кариерата или от неочакван труден избор. Опитайте се да сте наясно с ангажиментите си и може да овладеете проблемите с лекота.

Към момента не ви очакват финансови изненади. Изглежда  имате нужда от някаква финансова сигурност, но не позволявайте на прекалената предпазливост да задуши и това, което имате. Планирайте добре финансовите си възможности.

Лъв

Това е идеалният ден за романтични часове с партньора ви. Най-накрая трябва да наваксате начинанията, които дълго време са чакали с благост във вашият списък от желания. Бъдете разумни, за да не захаросате прекалено любовните си излияния.

Подходете към работните проблеми по особено професионален начин. Ако притежавате всички правилни отговори за справянето на критичните ситуации, едва тогава изразете вашето становище.

Би било добре да приемате съветите на близките хора, когато става въпрос за пари. Причината не е в това, че не можете да разчитате на собствения си късмет, а защото наистина ще ви помогнат. Вероятно ще ви бъдат предложени атрактивни идеи.

Дева

Във връзката си ще бъдете навсякъде и никъде. Вероятно трудно ще намерите опорни точки с вашата половинка. Затова бъдете честни и на открито споделете къде е грешката, за да не се окаже че връзката ви се е изчерпала.

Ако вашите работни действия бъдат подложени на критика по особено суров начин, незабавно разработете нов обстоен план за подобряване на тази ситуация. Така ще изпълните всички решени работни задачи.

По отношение на финансите, днес може да имате неприятни преживявания и ще бъдете принудени къде са собствените ви слабости. Избягвайте големите инвестиции през този ден.

Везни

Вероятно, днес ще се усеща известно напрежение между вас и половинката ви. Запитайте се дали сте изцяло удовлетворени от връзката си и тогава вземете решение как да постъпите. Може би, ще пламне с нова сила.

Работната атмосфера ще е доста нестабилна и трудно ще контролирате ситуацията. Разочарованието ви от това, че трябва да се подчините на някого, ще е ясно изразено през този ден.

Вероятно, днес ще вложите по-голяма сума пари за засилването на вашият чар и магнетизъм. Доходите ви ще са на добро ниво, но бъдете внимателни с боравенето с пари.

Скорпион

Семейните двойки ще продължат ежедневното си съжителство и поносимост постарому, ако не се опитат да променят начина, по който съжителстват. Ще бъде абсолютно необходимо да се търси свежест във взаимоотношенията.

Противоречивата информация, на която ще се натъкнете днес, вероятно ще внесе още по-голямо объркване в работата ви. Не се притеснявайте да поискате съвет от по-възрастен и по-опитен колега.

Днес, най-вероятно ще харчите повече отколкото печелите. Не се увличайте твърде много в пазаруването, тъй като има опасност банковата ви сметка да пострада.

Стрелец

Дори да не сте физически близки с партньора ви днес, ще усетите невероятна близост на духовно и емоционално ниво. Ще почувствате силна връзка помежду си, която ще направи отношенията ви непоклатими.

Не се преуморявайте от работа днес, а си осигурете време за почивка и забавления. Не позволявайте прекалената ви отдаденост на работата ви, да попречи на личния ви живот.

Меркурий днес ще ви помогне да спечелите повече пари и да погасите някои свои сметки и дългове. Нещата във финансите ви се подобряват, така че се усмихнете днес.

Козирог

Денят ще е подходящ за обсъждане на някои важни въпроси с половинката ви. Колкото по-рано проведете разговорът, толкова по-добре ще бъде за вас. Вечерта ще имате достатъчно време за отдих и забавления.

Любовта днес ще бъде най-важното нещо за вас и вероятно ще пренебрегнете доста работни ангажименти, замечтани за половинката си. Не си позволявайте да сте твърде разсеяни, тъй като ще си създадете доста допълнителна работа идните дни.

Контактите, които имате в професионалната сфера, днес може да ви донесат много ползи и съответно напредък във финансите. Бъдете активни на социални събирания днес и покажете добрите си комуникативни умения.

Водолей

Необвързаните вероятно няма да приемат дадено предложение много на сериозно и това може да доведе до някои недоразумения, които трудно ще бъдат преодолени. Някои от вас ще трябва да приемат този факт днес.

Време е да въведете някаква промяна в начина си на работа. Колкото и да ви е трудно да доказвате всяко ваше твърдение, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си.

Използвайте професионалния си опит и се опитайте да правите нещо сами, което да ви носи допълнителни доходи. Вложете максимум усилия и определено ще постигнете финансов напредък.

Риби

Влюбените и семейни двойки могат спонтанно да вземат решения, които не са съобразени със стандарта на любовта. Бъдете особено внимателни днес, защото любимият ви човек би могъл да се подплаши и да загуби афинитет към връзката ви.

Вероятно, ще попаднете в такива работни ситуации, с които не сте запознати. Въпреки това, направете всичко по силите си и не се отказвайте, само защото нямате необходимата подготовка.

През този ден не се надявайте нивото на вашите доходи да се покачи значително. Подхождайте предпазливо с парите си, когато посещавате големи търговски центрове, защото има вероятност да загубите пари или да ви откраднат такива.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *