Партньор на Проватон
 Искра Михайлова в Бяла Слатина: Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече!

Искра Михайлова в Бяла Слатина: Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече!

Сподели в

Живеем в 21 век, хората не искат помощи, искат да работят, да получават добри заплати за знанията и уменията си, да живеят добре в тук, в Родината си, заяви в Бяла Слатина Искра Михайлова, кандидат на ДПС за вицепрезидент на България.

„Докарахме го дотам, че в продължение на 12 години ГЕРБ да бъдат единствените, които разпределят работата. Те създадоха паяжина в цялата страна, която е абсолютно свързана с обществените поръчки, които се финансират от Европа и от националния бюджет. Частните инвеститори изчезнаха. Оказва се, че нашите роднини и приятели, които живеят извън България са по-голям инвеститор, от чуждите компаниите. Българите зад граница са най-големият инвеститор у нас. Това не е икономика”, категорична бе Михайлова.

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не, това е знак – дотук беше, заяви Искра Михайлова. И отсече: „Бойко Борисов да се кандидатира за президент случайно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой друг от партиите да изправи лидера си на изборите за президент, няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, единствено ДПС.”.
„Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече”, заяви още Михайлова.

Няма как да оплетат наново нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече премиер, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и „Браво, Бойко”. Ама за какво „Браво” никой не зае. Затова даваме знак – стига, баста, край, точка.”, обяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И заяви: „България трябва да бъде подредена отново – от най-високото място до община Бяла Слатина.”

Спряхме белия автобус пред общината – не случайно, защото си я искаме. Това е знак, нищо случайно няма. А си я искаме, защото 80 %от обществените поръчки минават през кмета, а той също е в оная паяжина, каза Михайлова.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *