Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 18 – 24 октомври

Любовен хороскоп за 18 – 24 октомври

Сподели в

Меркурий приключва ретроградното си движение. През последните няколко седмици имахме възможността да помислим доста върху взаимоотношенията си. Възможно е дори да сме преминали през конфликтни ситуации с любимия човек. Хубавото е, че сега нещата могат да бъдат поправени, благодарение на Юпитер.

Не забравяйте, че всеки дисбаланс в любовната връзка може да доведе до борба за власт между вас и вашия потенциален или настоящ партньор. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий е ретрограден във вашия сектор на отношенията от края на септември, което може да е довело до някои спорове и недоразумения с половинката ви. Хубавото е, че тази седмица приключва неговото ретроградно движение и ще бъде много по-лесно да върнете баланса помежду ви. Тази седмица ни очаква и пълнолуние, ще напомни на необвързаните, че всъщност не е никак лошо да нямаш половинка до себе си, защото имаш пълната свобода да се съобразяваш само със себе си. Не сте отчаяни, че не сте във връзка и това е прекрасно.

Телец

Най-добрият начин да намерите истински балансирана и здрава връзка е да знаете, че дори и без партньор, вие сте удовлетворени и че щастието ви не зависи от друг. Ценен урок, който сте научили по време на ретроградния Меркурий. Освен това ще преразгледате лошите си навици по отношение на срещите и връзките като цяло, внедрявайки нови, които са по-работещи. Ако сте обвързани, имате възможността да изгладите недоразуменията с половинката, да се насладите на повече романтика и да планирате хубави мигове в близкото бъдеще, като пътуване например.

Близнаци

Близнаците най-накрая отново ще могат да взимат разумни решения, що се отнася до любовния им живот. Много е възможно някои от представителите на зодията през последните няколко седмици да са били объркани по отношение на любовните въпроси. Без значение дали сте обвързани или не, сега можете да мислите правилно и да действате много по-добре, загърбвайки проблемите.

Рак

Ако сте получавали смесени сигнали от някого, когото харесвате, то тази седмица най-накрая ще може да осмислите ситуацията ви. Дали има потенциал да се развият взаимоотношенията ви или просто се забавлявате без излишни очаквания. За Раците във връзка, седмицата ще бъде много по-спокойна и с любимия човек ще продължават напред с продуктивните разговори и решения относно тяхната любовна ситуация или семейните въпроси.

Лъв

Марс, който сега е във вашия комуникационен сектор, ще бъде в прекрасен ъгъл спрямо Юпитер, който пък е във вашия партньорски сектор. Това създава великолепна енергия между вас и любимия ви човек. Най-накрая може да продължите напред и да осъществите някаква цел, която сте си били поставили. Необвързаните ще се радват на динамика в любовта, нови контакти и флиртове.

Дева

Пълнолуние в сряда във вашия 8-и дом на интимността може да предизвика проблеми в любовния ви живот. Битката за власт може да бъде провокирана от въпроси, свързани с финанси и вие или половинката ви да искате повече контрол върху тях. За някои от вас Марс и Плутон ще създадат напрегнат аспект и за необвързаните представители на зодията. Кое е по-важно за вас – човекът като личност или размера на портфейла му?

Везни

Меркурий влиза във вашия знак и това ще ви помогне да подредите мислите си. Пълнолунието тази седмица може да доведе до прекъсване на някои връзки или да подчертае слабите им места. За необвързаните Везни седмицата ще бъде много различна. Марс ще бъде в много добра позиция спрямо Юпитер, който е във вашия романтичен сектор. Може да флиртувате или дори да започнете нова връзка.

Скорпион

Скорпиони, трудно е да се постигне напредък в любовните отношения, ако пазите мислите за себе си. Но през следващите дни някак изненадващо бихте могли да забележите, че мълчанието по определен любовен въпрос всъщност е било положително. Може да ви е помогнало да наблюдавате поведението на партньора си по начин, който ви позволява да събирате важна информация, от която се нуждаете. Ще ви бъде много по-лесно да се справите с бъдещето на връзката ви. Необвързаните може да имат любовна тръпка, но ще я запазят само за себе си. Така и трябва, защото е възможно да не се развие.

Стрелец

Пълнолунието във вашия романтичен сектор ще ви напомни, че се нуждаете от кратка любовна почивка. Ако сте били в любовен романс, от който нищо не се е получило, възможно е да останете разочаровани. Колко, това зависи само от емоциите, които сте инвестирали. Възможно е да осъзнаете, че това не е човек за сериозна връзка. Обвързаните Стрелци ще имат хубава седмица с любимия човек. Отдавайте се повече на романтика и приятни занимания.

Козирог

Любовта може да не ви носи приятни емоции през тази седмица. Може би това се дължи на желанието ви да сте прави и да контролирате нещата, отколкото да сте влюбени. Не забравяйте за компромисите. Омръзнало ви е да се налага да се чувствате като единствения възрастен в отношенията ви? Вашето негодувание може да достигне големи размери, когато Марс и Плутон се срещнат, а Плутон сега е в знака ви. Бъдете внимателни в думите и действията.

Водолей

Водолеите ще мислят доста върху връзката си, но за съжаление е малко вероятно да успеят да предадат своите мисли така, че да не нарушават романтиката. Всъщност, някои от вас може да решат да не се занимават повече с определена личност. Пълнолунието също ще повлияе на любовния ви живот. Ако сте необвързани бъдете внимателни с думите, поведението, защото може да отблъснете от себе си потенциален любовен интерес.

Риби

Рибите ще се радват на подкрепата на Меркурий, който ще помогне на тях и половинката им по отношение на финансов въпрос. Как да разпределите средства или да се изплати споделен дълг. И ако сте спорили за това през последните седмици, сега нещата се нареждат. Решенията излизат с лекота пред вас. Необвързаните Риби може да бъдат разочаровани от финансово несъответствие между тях и евентуалните възможности за любовни запознанства. Искате някой, който е на вашето ниво.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *