Партньор на Проватон
 Водещи фирми ще наемат кадри във Варна

Водещи фирми ще наемат кадри във Варна

Сподели в

На 14 октомври от 10 до 16 ч. в Rosslyn Dimyat Hotel ще се проведе варненското издание на най-стария специализиран кариерен форум у нас, организиран от HR-компания и кариерен сайт JobTiger.

За кого е изложението във Варна?

Предложенията са подходящи за студенти и млади специалисти, които имат технически познания и/или владеят чужди езици. Входът за събитието е свободен за всички търсещи работа или стаж! Необходима е само предварителна регистрация, която може да направите в няколко лесни стъпки ТУК.

По време на изложението в Rosslyn Dimyat Hotel ще бъдат спазени всички предписани мерки за безопасност на участниците във форума.

Октомври носи още шансове за търсещите работа или стаж!

13-ото издание на “Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“, което стартира на 7 октомври в София, където представители на близо 30 фирми разговаряха с всички търсещи стаж или работа, ще продължи до 21 октомври, когато форумът ще се проведе в Габрово, Технически университет, Библиотека.

За желаещите да стартират кариерата си с работа или стаж във водеща компания, оперираща в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, предстои и виртуален ден – на 20 октомври от 11 до 17 ч. на платформата на Brazen Technologies. Тогава щандовете на работодателите ще могат да бъдат достъпени посредством устройство, свързано с интернет, от всяка точка на света.

Броят на работодателите, заявили желание да участват във всички събития от календара на специализирания форум, е над 60!

Програма на форума:

Варна – 14 октомври 2021, Rosslyn Hotel Dimyat

Виртуален ден – 20 октомври 2021 на платформата на Brazen Technologies

Габрово – 21 октомври 2021, Технически университет – Габрово, библиотека

Златен спонсор на “Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021“  е Amdocs, бронзов спонсор – Accenture.

Повече за 13-ото издание на “Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ можете да научите на сайта на форума или като се свържете с екипа на  JobTiger на като се свържете с екипа на JobTiger на events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *