Партньор на Проватон
 Присъедини се към MAXI PET и дари за бездомните животни във Варна

Присъедини се към MAXI PET и дари за бездомните животни във Варна

Сподели в

От самото си стъпване на варненска земя, магазинът за храни и аксесоари за домашни любимци MAXI PET, показа отговорно отношение не само към своите клиенти и техните любимци, но и към бездомните животни в града. Вече редица акции, осъществени съвместно с доброволческата организация Animal Hope подкрепиха бездомните животни и тези в приюти. До момента от бранда са дарили тонове храна и продукти от първа необходимост.

Този път, по случай първия си рожден ден, MAXI PET организира нова акция, в която за всяка покупка от компанията ще даряват по 1лв. за Animal Hope за грижа към кастрирани бездомни животни. Инициативата започва от днес 11-ти октомври и ще продължи до 17-ти октомври. Всеки, който иска да се включи може да посети магазина на MAXI PET, намиращ се на във Варна Ритейл Парк, бул.Вл. Варненчик 268, и да даде своя принос.

„За нас грижата и любовта към животните не спира след прага на магазина. MAXI PET създава общност на стопаните и любителите на животни и ние се чувстваме отговорни да подкрепяме както любимците с уютен дом, като тези на нашите клиенти, така и тези в риск. Усилията ни в тази посока не са спорадични, а са част от нашата визия за развитие що се отнася до корпоративната ни социална отговорност“ – сподели Радослава Недкова, Оперативен мениджър на MAXI PET.

Тази неделя MAXI PET отпразнува една година от отварянето на своя магазин във Варна. Със своята уникална концепция „Всичко в Едно “MAXI PET предлага едно напълно ново потребителско изживяване и вече е любима търговска спирка на хиляди български семейства. На своите 600 квадрата магазинът предлага не само богат избор от храни за всякакъв вид домашни любимци на най-добрите цени на пазара, но също персонализирани решения за любимци с алергии или други специфични хранителни нужди. Експерт ветеринарите са на разположение във ветеринарната аптека, а политиката да не се предлагат кучета и котки за продажба, както и програмата за подкрепа към бездомни животни превръщат MAXI PET не просто в магазин, а в общност с мисия към четириногите. Не на последно място, в MAXI PET всички са добре дошли с домашния си любимец, който ще се чувства като у дома си и ще срещне много нови приятели.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *