Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 11 – 17 октомври

Любовен хороскоп за 11 – 17 октомври

Сподели в

С Венера в Стрелец ще търсим по-голяма стабилност. Благодарение на нея все още ще търсим любов, която ни позволява да растем, като същевременно сме много по-отворени да създадем нова връзка. Теми от миналото ще излязат наяве, възможни са и борби за власт във връзки. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Родените под знака на зодията ще имат перфектния баланс между оптимизъм и реализъм, когато става въпрос за любов. Ако останете верни на своите ценности и лични убеждения, те ще ви помогнат да стигнете до любов, изпълнена с лоялност и ангажираност. Ако нямате половинка до себе си, бъдете по-активни, социални, забавлявайте се извън дома. Обвързаните Овни може да постигнат съгласие заедно с партньора си по отношение на важен въпрос, благодарение на Меркурий и Венера.

Телец

Тази седмица вашата управляваща планета – Венера, ще бъде в добра позиция спрямо Сатурн – планетата на зрелостта. Ще бъдете готови да се изправите пред истината за всичко, което може да ви попречи да постигнете стабилна любовна връзка, за която жадувате с определен човек. Венера също ще бъде под положителен ъгъл спрямо Меркурий, който все още е ретрограден. Ще помислите върху блокажите в любовта и ще намерите решение за тяхното отстраняване.

Близнаци

Планетата на любовта – Венера, се движи през партньорския ви сектор, давайки на вас и специален за вас човек/партньора ви хармония, положителни емоции. Тя ще бъде подкрепена от Сатурн, затвърждавайки емоциите помежду ви. За обещанията, които си давате един на друг, е много по-вероятно да бъдат изпълнени. Най-накрая ще можете да приключите с миналото и да отворите път за новото, затова не се страхувайте от този разговор.

Рак

Темата за личните навици ще излезе на преден план за Раците, които са във връзка. Хубавото е, че ще успеете да се справите с различията по отношение на тези навици, които са ви създавали някакво напрежение. Романтиката има нужда от възобновяване, затова не забравяйте за нея. Необвързаните представители на зодията ще се фокусират върху собствения си комфорт, забавленията с приятели. Флиртове няма да липсват, но е малко вероятно да създадат нова връзка тази седмица.

Лъв

Венера – планетата на любовта и хармонията, в момента се движи през романтичния ви сектор, за да разшири възможностите ви в любовта и отношенията. Тя ще бъде в прекрасен ъгъл спрямо Сатурн, който в момента е във вашия сектор за ангажименти. С любимия човек може да решите да се сгодите или пък да заживеете под един покрив.

Ако сте напълно необвързани, личност, която сте отхвърлили в миналото може да напомни за себе си. Меркурий все още е ретрограден във вашия сектор за съобщения, но ще бъде под хармоничен ъгъл спрямо Венера, което означава, че може би си заслужава да дадете втори шанс.

Дева

Венера се движи във вашия сектор на дома, което прави много по-лесно за вас и половинката ви да се приспособите към навиците на другия. За тези от вас, които отскоро са под един покрив с любимия човек, периодът на напасване ще протича хармонично. Необвързаните Деви да внимават с флиртовете, защото може да се окаже, че някой само ги използва, а няма сериозни намерения към тях.

Везни

Обвързаните Везни ще обсъдят с любимия си човек плановете си за бъдещето и това определено ще ги накара да се усмихнат. Венера сега се движи през сектора на съобщенията и ще бъде в добра позиция със Сатурн, който понастоящем е във вашия романтичен сектор. С половинката ви ще бъдете готови да споделяте отговорностите на вашата връзка, да говорите за нуждите си. Необвързаните представители на зодията ще бъдат запленени от интересна личност и ще се радват на подкрепата на Слънцето и Юпитер.

Скорпион

През тази седмица ще се фокусирате върху въпросите за партньорствата, минали модели, които са ви пречили и продължават да ви пречат в любовта. Меркурий и Венера ще ви помогнат да преразгледате всичко това и ще ви напомнят, че заслужавате достоен партньор за връзка. Ако вече си имате половинка, ще се отдадете на любими занимания и романтика.

Стрелец

Венера ще продължава да ви подкрепя в любовта и динамиката на отношенията. Ще се чувствате по-позитивни и уверени в своите възможности в любовта, но също така се намирате в силен период, в който да изразявате своите емоции. Сатурн също ще ви подкрепя и се намира във вашия комуникационен сектор. Това ви позволява да намерите думите, които описват това, което искате най-много в любовния си живот. Може да превърнете мечтите си в реалност.

Козирог

Тази седмица Козирозите няма да са много реалистични по отношение на любовта. Склонни сте към фантазии свързани с човек, който вероятно не споделя емоциите ви или пък имате нереалистични очаквания към половинката си. Хубавото е, че планетите все пак ще ви помогнат да останете здраво стъпили на земята и с широко отворени очи. Не се оставяйте да ви подведат или да получавате по-малко, отколкото заслужавате.

Водолей

Любовта е магия тази седмица за вас, Водолеи! Неща в любовта и живота като цяло ще ви се случват с лекота. Венера ще ви помогне да осъществите някои от вашите желания. Обвързаните Водолеи ще се радват на хармония с половинката си, ще споделят идеи, ценности, ще се радват на успехи. Необвързаните няма да скучаят и някои може да започнат нова връзка.

Риби

Рибите ще бъдат по-фокусирани върху работата си и успехите. Ако в миналото ви сте били силно разочаровали, сега ще се отървете от тези емоции, осъзнавайки каква любов заслужавате. Обвързаните ще бъдат по-споделящи с любимия човек. Имате планове, които искате да осъществите и няма да губите време, а ще предприемете стъпки за тяхното реализиране.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *