Партньор на Проватон
 Хакнаха сайта “Афера”! Веселина Томова: След Борисов, сега ни удря новата власт!

Хакнаха сайта “Афера”! Веселина Томова: След Борисов, сега ни удря новата власт!

Сподели в

За това съобщи лично журналистката в профила си във Фейсбук

Поредна хакерска атака бе осъществена над сайта “Афера“, отличаващ се с острите и критични материали. Досега повод на атаките бяха разобличенията, които Веселина Томова правеше по отношение управлението на Бойко Борисов. Този път журналистката подозира, че хакерската атака идва от близки до настоящите управляващи. Има информация, че сайтът на разследващата журналистка ще бъде отново сринат около 20 ч. тази вечер.

Трябва да отбележим, че Томова и публикациите в сайта й винаги са се отличавали със своята антиправителствена позиция, независимо от това кой е на власт. Всъщност, може би тя е от малцината, които все още спазват старото журналистическо правило, че медиите трябва да са опозиция на всяка власт.

Вижте какво написа самата Веселина Томова в социалните мрежи, публикувайки и скрийншот от имейла на сайта „Афера“:

„Властта хакерски събори сайта „Афера“! Пращат поздрави и на Рашков, явно са си свои! Години наред „Афера“ бе хакерски атакувана от Боко Тиквата и от ГЕРБ, сега ни започнаха „зелените чорапи“! Това ли ти е почтеността, Радев и „битката с корупцията“, и „свободата на словото“?! Долен лицемер!“

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *