Партньор на Проватон
 Презентират по забавен начин новата система за събиране и транспортиране на отпадъци във Варна

Презентират по забавен начин новата система за събиране и транспортиране на отпадъци във Варна

Сподели в

Фирма ЗМБГ презентира по забавен и атрактивен начин възможностите на новата иновативна система за събиране и транспортиране на отпадъци във Варна, като разкрива част от най-честите нарушения, допускани от гражданите при изхвърлянето им.

Целта на видеопродукцията е да накара варненци да се усмихнат и по елегантен начин да подкани онези, които разпознаят себе си в героите от филма, да не допускат повече нарушения.

Филмът е реализиран по идея на Сдружение “Пресклуб Варна“, видеозаснемането и монтажът са на оператора Николай Георгиев. В ролята на кокетката, която разчиства квартирата си след купон е Стаси Станчева, студентка от ИУ-Варна, с асистенцията на нейната сестра-близначка Роси Станчева.

В ролята на наглия баровец, който си изхвърля опаковката през прозореца на автомобила е техният приятел и колега от ИУ-Варна Димитър Димитров, който се превъплъщава и в ролята на строителния работник, който изхвърля чувалите с отпадъци след ремонт на неправилното място.

Напереният красавец, който дава добър урок по отговорност на девойката, е студентът от ВСУ “Черноризец Храбър“ Боян Карлиев, а в ролята на будната съвест на обществото са малките чаровни актьори с голям талант Максим Ялнъзов и Бриана Петрова, възпитаници на музикалния педагог Мила Маврова, които дръзко превземат вече музикалната и театрална сцена и са сред звездите на мюзикъла Цар Лъв.

Най-малкият четириног актьор, котето Лъки, е спасено от улицата от ученичката от ПГ по текстил и моден дизайн Никол Кръстева и вече настанено в прекрасно семейство, което го осинови.

Идеята и целта на кампанията на фирма ЗМБГ е да провокира по-високо гражданско съзнание при опазване на морската столица чиста, като призовава варненци да се възползват от възможностите на новата модерна система, която е далеч по-екологична и практична, стига да се използва съвестно и отговорно от хората.

“За да не живееш в контейнер, ползвай контейнера! Натисни педала, постави отпадъка на мястото му!“, “Бъди част от решението, не бъди част от проблема!“, “Искам да живея в един по-чист свят! Помогни ми и ти!“, са част от посланията на презентационната кампания.

Тя ще продължи с атрактивно събитие на открито в Морската градина на Варна на 9 октомври, от 16 часа на сцена “Раковина“, където в подкрепа на каузата за опазване на града чист и красив ще се включат адреналинките от Kangoo Jumps Варна с треньор Василена Попова, малките възпитаници на клуб по акробатичен рокендрол Стар Денс с ръководител Радостина Енчева, щураците от брейк формация Крейзи Форс с ръководител Карил Райчев и хип хоп фуриите от Криейтърс денс център с ръководител Христо Хаджимихайлов.

По време на събитието ще бъде презентиран филмът, а в ролята на аниматор ще влезе и един от актьорите в продукцията, Боби Карлиев, популярен не само с аниматорските си качества, но и като звезда от Цирковото вариете на Нина Козина.

На финала е предвидена забавна игра с публиката, като желаещите ще трябва да се състезават по стрелба с водни балони по контейнер.

Най-добрите ще получат награди, осигурени от фирма ЗМБГ.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *