Партньор на Проватон
 Румен Радев може и да изгуби с голяма разлика вота във Варна? ГЕРБ държи властта в морската столица, “проби” щаба на президента

Румен Радев може и да изгуби с голяма разлика вота във Варна? ГЕРБ държи властта в морската столица, “проби” щаба на президента

Сподели в

Президентът Румен Радев може да загуби изборите с голяма разлика във Варна. ГЕРБ държи цялата власт в морската столица.

Кметът Иван Портних е ключовата фигура, него нямаше как да го сменят – дори “пуча” с ИТН провалиха.

Служебният кабинет обаче не смени нито шефа на митницита, нито директора на НАП, нито на Държавната инспекция по труда, нито на РДНСК, нито на Служба кадастър и картография, нито на районните полицейски управления вграда и в общините, нито на социалните служби, нито на АДФИ, нито на КЗП. Това са ключови позиции.

А администрацията във Варна вади около 10 хил. гласа.

Освен това ГЕРБ “проби” и щаба на президента и внедри свои “агенти”, а опитни изборджии са на втора линия.

ГЕРБ атакува по целия фронт за победа на проф. Анастас Герджиков с голяма разлика във Варна – ВУЗове, едрия бизнес, големи държавни предприятия.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних е мобилизирал районните и общинските кметове в областта да работят на макс за професора.

Бойко Борисов е осигурил огромен финансов ресурс за кампанията във Варна. Лидерът на ГЕРБ дал пълен картбланш на Иван Портних.

Обявявай оферти, привличай бизнесмени и изборджии, мачкайте бригадите на Рашков. След изборите правим правителство и ще има Бонуси за тези, които са ни подкрепили и Ресто за тези които НЕ са, било посланието на Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е разпоредил да се работи за сваляне на Румен Радев. Изборджийските мрежи на партията във Варна вече работят на макс за победа на проф. Анастас Герджиков.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *