Партньор на Проватон
 Отличиха курорта Св. Св. Константин и Елена като „Иновативна СПА дестинация“

Отличиха курорта Св. Св. Константин и Елена като „Иновативна СПА дестинация“

Сподели в

Церемонията бе част от програмата на Годишния конгрес на Европейската СПА асоциация

8 държави бяха отличени в отделните категории на гала церемонията на седмите награди за иновации и върхови постижения в европейската индустрия за СПА и здравни курорти. Церемонията бе част от програмата на Годишния конгрес на Европейската СПА асоциация (ESPA) в Словения, където организацията отбеляза 25-годишнината от основаването си.

Голямото признание за България дойде в категорията „Иновативна СПА дестинация“, в която курортът „Св. св. Константин и Елена“ получи специалната награда на журито, информира bgtourism.bg.

Сред оценителите бяха четирима от големите специалисти в СПА индустрията в Европа – исландците Гуннлаунгур Йонсон и проф. Инга Дора Сигфусдоттир, италианката Силвия Джианини и ген.секретар на ESPA Чила Мезоси от Унгария. И четиримата високо оцениха последователното и устойчиво развитие на българския курорт, намиращ се близо до Варна, като посочиха, че днес балнео и СПА услугите, които получават всички потребители в изградените съвременни обекти в комплекса, са на най-високо ниво и дават възможност целогодишно да предложат висококачествен продукт.

Втората награда за страната ни бе връчена в категорията за иновативна здравословна СПА програма, а носител е Севтополис Медикъл и СПА хотел.

Призове на гала церемонията получиха Хърватия, Италия, Румъния, Словения, Грузия, Германия, България и Чехия.

Мотото на събитето бе „Здраве. Качество. Иновации“. Припомняме Ви, че на форума в Словения Сийка Кацарова бе преизбрана за вицепрезидент на Европейската СПА асоциация за втори 4-годишен мандат.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *