Партньор на Проватон
 9 признака, че той не ви харесва и нямате шанс

9 признака, че той не ви харесва и нямате шанс

Сподели в

Преди да позволите на пеперудите в корема да превземат съзнанието ви, трябва хубавичко да се огледате за знаци, които да ви подскажат дали изобщо да насочвате енергията си към този мъж или е добре да се осъзнаете, докато е време.

Ако мъжът, към когото хвърляте погледи, не се навърта около вас, това е сигурен знак, че не ви е забелязал. Разбира се, различните хора действат по различен начин, когато се опитват да впечатлят някого, по когото си падат. Но едно е сигурно – ако ви е вдигнал мерника, ще направи всичко възможно в края на деня да се завърти около вас. След като веднъж забележите този факт, ще се учудите колко често този мъж се появява изневиделица до вас.

Няма по-красноречив признак, че той не ви харесва от това да не ви заговаря изобщо. Ако не проявява интерес да говори с вас, определено не проявява интерес и към вас самата. Ако проявявате интерес към мъжа се уверете дали не прави първата крачка, защото се притеснява да демонстрира заинтересоваността си към вас. Все пак има различни хора с индивидуален подход към ситуациите. Но ако тенденцията се запази и той не обелва дори думичка към вас или, още по-лошо – гледа да прекрати разговора, когато вие го заговорите, моментално обърнете следващата страница!

Говори с вас все едно сте един от неговите приятели. Това е най-лесно да се забележи. Когато някой мъж ви харесва, винаги ще забележите изменение в тона му щом се обърне към вас. Най-сигурният знак, че това не е така е ако говорейки с вас интонацията му е равнодушна или шегите му не се отличават от тези с приятелите или колегите му. За да сте съвсем сигурни е добре да проследите поведението му с други хора. Така ще забележите дали спрямо вас съществува някаква промяна.

Започне ли да ви разказва за мацките, които си е харесал или за това коя колежка има най-стегнатото дупе, просто си избийте от ума, че вие сте измежду тях. Ако мачото ви харесваше, щеше да ви подчертае колко забележителна сте вие, а не всички останали. Уверете се, че тези подмятания не са защитна реакция, която мъжете от време на време подхвърлят, за да прикрият неувереността си.

Не си правете илюзии, че той ви харесва, ако езикът на тялото му говори тъкмо обратното. Не се ли доближава до вас, не ви ли хвърля погледи, не се ли опитва да поддържа разговора, значи няма никакъв интерес към вас.

Когато някой няма интерес към вас, обикновено се държи разсеяно, отменя насрочени срещи, после не определя нови. Това е сигнал не само че не ви харесва, той не заслужава да си губите времето с него.

Струва ви се, че флиртува с вас, но същевременно и с другите жени около вас? Проследете държанието му и преценете. В повечето случаи това говори за незаинтересуваност от негова страна.

Същото се отнася ако забележите, че е приятелски настроен към вас. Щом поведението му е подобно и с останалите, червената лампичка трябва да ви подскаже да си плюете на петите. Той просто може да е общителен и любезен тип, който обича социалните контакти.

И накрая, но не на последно място, един проблем, който обикновено е по-характерен за двойките, които вече имат някакви взаимоотношения. Ако той не показва чувствата си и му е трудно да говори за това какво изпитва, бъдете внимателни! Това би могло да е признак, че не е влюбен във вас. Дайте му малко време. Ако си пада по вас, рано или късно ще намери начин да изрази онова, което чувства. Най-доброто, което можете да направите, е да му дадете повече пространство. Просто се уверете, че не си губите времето с този човек.

Източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *