Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 30 септември: Лош ден за правене на успешен бизнес за Телец, изкушения за Риби

Дневен хороскоп за 30 септември: Лош ден за правене на успешен бизнес за Телец, изкушения за Риби

Сподели в

Овен

За щастие звездите са ви снабдили с много чувствителност, така че да не се сблъсквайте с никакви проблеми, когато имате спорни моменти партньора си. Бъдете отворени за градивна дискусия.

Може би ви е любопитно как колегите подхождат винаги успешно към задачите си. Вероятно ключът е в екипната дейност, който се оказва по-полезен от вашите индивидуални амбиции. Съхранете амбицията си днес и ще успеете.

Ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. Необходимо е обаче да боравите с парите си много внимателно и рационално. Търсете опции за по-големи печалби в рамките на разумното.

Телец

Днес ще бъде трудно да си взаимодействате със семейната си половинка. Има вероятност да прекалите с дребнавите неща и да останете неразбрани. Направите крачка назад, за да формулирате желанията си или забележките.

Изправени сте пред сложни проблеми и редица привидно невъзможни задачи. Опитайте се да погледнете на нещата от различна гледна точка. Всяка помощ от колегите, ще ви помогне да се върнете в необходимото работно русло.

Лош ден за правене на успешен бизнес. Избягвайте рисковите проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план бихте могли да понесете значителни загуби и ще съжалявате за днешните си решения.

Близнаци

Без значение с какво занимавате, бъдете с партньора си и възобновете пролетта на връзката си в златната есен. Не се колебайте да дадете на любимата си най-ценното във връзката – доверие и обич. По този начин нежните любовни часове заедно са романтично завишени.

Притежавайки способността да вземате най-разумните и целенасочени решения, винаги ще намирате точния подход за тяхното действие. Винаги си струва да обмисляте важните  неща спокойно и внимателно, да преглеждате всякакви последици преди да ги приложите.

Днес ще решавате финансови въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно финансово бъдеще.

Рак

Изглежда, че във връзката ви назрява гръмотевична буря. Това може да е тайфун, който ще прочиства въздуха, но може и да разруши всяко добро намерение между вас. Дали ще бъде безоблачно или буреносно днес, това ще зависи най – много от вас.

Кариерата ви напредва положително. Включете колегите си във вашите постижения, бъдете им полезни, така че когато нещата не вървят толкова добре, те ще върнат жеста за вашата добронамереност.

Дори и да получите примамливи предложения, за това как да инвестирате изгодно, не се подвеждайте! Вероятно няма да знаете, каква е уловката или неволната заблуда, и това може да ви поднесе неприятна изненада, която да съсипе инвестицията ви.

Лъв

Може да се почувствате малко изоставени, защото уговорките и приятелите ще изглеждат по-важни за вашия партньор от вас. Това, че може да имате един или два проблема, е повече от разбираемо, но все пак не бива да обвинявате партньора си.

Ще постигнете успехи в професионален план. Вашата самоувереност ще разсее притесненията на вашите колеги, че не можете да се справите. Подходете към проекти си със здравословен оптимизъм!

Финансовите ви дела могат да бъдат проблематични. Възможно е да се объркате от разнородни парични съвети. Добре е да се вслушате съветите, ала винаги трябва да сте прагматични преди да ги приемете. Доверете се на собствените си инстинкти!

Дева

Споделете партньора си какво не ви харесва в поведението му. Бъдете конкретни и не отправяйте общи обвинения. Може би просто трябва да изчистите някои прости недоразумения в един спокоен и разумен разговор.

Изправени сте пред неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте прекалено, доверете се на способностите и изобретателността си. Действайки внимателно и търпеливо, и вие ще сте в състояние да преодолеете усложненията.

Не влизайте в инвестиции и не приемайте изгодни сделки, които уж не носят риск. Днешното звездно разпределение  може да има неочаквани спънки, да наруши и най-добре заложените планове или да покаже недостатъците на финансовите ви проекти.

Везни

Внимавайте да не покажете явно недоволството си, бъдете по-обрани. Вашите приятели и семейство трябва да бъдат много търпеливи с вас. Ако отидете твърде далеч с обвиненията, връзката  ви ще пострада много.

Спокойният ви подход ще оправдае факта, че отношенията с вашите колеги от работата се оказват по-сложни, отколкото сте си представяли. Вероятно в резултат на малки ваши грешки нещата не са протичали според очакванията ви. Време за промяна!

Много е вероятно да бъдете погълнати от лични проблеми и трудно ще правите бизнес днес. Избягвайте сложни сделки или рискови инвестиции, тъй като те могат да пропаднат. Намалете разходите си до необходимото.

Скорпион

Уверете се, че не излагате връзката си на риск за сметка стреса в професионален план. Създайте споделен оазис на спокойствие и си отделете време един за друг. По този начин ще доведете до завръщане на романтичното вълнение в  отношенията ви.

Кариерата ви е изправена пред неочаквани препятствия. Вашето работно представяне ще се разглежда много по-стриктно от обикновено. Организирайте се днес, преди нещата да излязат извън контрол.

Днес едва ли ще се справите толкова добре във финансов аспект. Така че бъдете внимателни, защото може да претърпите сериозни загуби. Някои хора вероятно ще се опитат да ви подведат.

Стрелец

Чувствата ви към вашият партньор ще са все по-силни и интензивни. Прекарайте възможно най-много време заедно и обсъдете съвместното си бъдеще. Думите ви ще са в състояние да повлияят доста на партньора ви.

Всичко, което постигате в кариерата си се дължи само и единствено на собствените ви усилия, без да разчитате на ничия помощ. Това ще ви даде самочувствие и удовлетворение от всички успехи, които жънете в работата ви.

Купете си нещо хубаво днес, но не пръскайте пари само за един артикул. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате в мащабно, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновеното.

Козирог

Семейните взаимоотношения изискват повече зрялост през този ден. Това е подходящ период  да се сближите помежду си, за да поддържате семейното огнище да бъде в още по -здравословно състояние.

Бъдете решителни, мотивирани и съсредоточени! Очертава се един дълъг ден за работа, безкрайни срещи и толкова много задачи за изпълнение от вашият график. Трябва само да се доверите на възможностите си.

Дори и да имате достатъчно пари, не трябва да харчите импулсивно, спестявайки бели пари за черни дни. Ако харчите ненужно, бюджетът ви може да излезе извън контрол през този ден.

Водолей

Може би като цяло сте душата на компанията, но днес може да сте доста интровертни и да нямате настроение за забавления. Планирайте вечерта с партньора в уютния ви дом, за да се справите с проблемите ви.

Може би, ще сте доста изнервени днес от всичко, което се очаква от вас спрямо служебните ви задължения. Изпълнението на многобройните цели, които сте си задали ще е също толкова плашещо, колкото и неуспеха.

Решенията, които взимате за дадени покупки може да отговарят на предпочитанията и вкуса ви, но не и на финансовите ви възможности. Избягвайте твърде скъпи неща, които не може да си позволите и не отговарят на стандарта ви на живот.

Риби

Ще имате доста изкушения, които ще ви направят нетърпеливи да се срещнете с партньора ви. Не бързайте и малко по-малко опознавайте любимия си човек, като оставите страстта помежду ви постепенно да нараства.

Вероятно, отново идеите ви доста ще се различават от тези на вашите шефове. Ще се наложи да сте по-твърди и непреклонни в защитата на позицията си. Не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което ви се каже.

Ако имате нужда от мотивация, то ще е добре да направите една ревизия на спестяванията си. Спомнете си това, за което спестявате толкова много време и се ограничете от ненужни покупки и пищни вечери.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *