Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 27 септември – 3 октомври

Любовен хороскоп за 27 септември – 3 октомври

Сподели в

Започваме седмицата с ретрограден Меркурий, който ще остане така до 18 октомври. В този период всички представители на зодиака ще направят преоценка за любовния си живот. Венера и Нептун ще добавят малко повече романтика, Плутон ще помогне за затвърждаването на любовта. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий, планетата на комуникацията, ще заеме ретроградна позиция във вашия партньорски сектор и ще се задържи там до 18 октомври. Това е решаващ момент за вас да направите нещо като инвентаризация на динамиката на вашите взаимоотношения, които са объркващи или несигурни. Има нещо, което се нуждае от промяна, това е сигурно. Всичко зависи от това на какъв етап е любовният ви живот. При някои Овни е възможно бивш партньор да напомни за себе си.

Телец

Прекрасна любовна седмица за родените под знака на зодията. Любовната планета Венера все още е със силна позиция във вашия партньорски сектор. Тази седмица тя ще бъде в чудесна връзка с Нептун, създавайки възможността да сбъднете една мечта. Това може да се отнася до връзка с определен човек. Ако нямате половинка до себе си Меркурий ще ви напомни да преразгледате какво давате и какво получавате в любовен план. Обвързаните Телци ще затвърдят връзката си, благодарение на Венера и Плутон.

Близнаци

Меркурий, който е вашата управляваща планета, тази седмица ще заеме ретроградна позиция. Стара любов може да напомни за себе си, не бързайте с решенията относно нея, особено ако ви предлагат помирение и връзка. Направете го чак след 18 октомври. Обвързаните Близнаци може да преосмислят своите нужди в любовта и дали другият ги изпълнява или не.

Рак

Възможно е тази седмица между вас и половинката ви да възникнат разногласия във връзка с битови въпроси. Меркурий заема ретроградна позиция тази седмица, която ще повлияе на графиката ви отнасяща се до семейните въпроси. Ако има нещо, което трябва да разрешите и то може да почака, направете го след 18 октомври, когато Меркурий вече няма да е ретрограден. Някои от сериозно обвързаните представители на зодия Рак пък ще се радват на романтични настроения, тъй като Венера ще бъде в хармонични връзки с Нептун и Плутон. Ако търсите нова връзка, може и да я получите.

Лъв

Всичко, което си мислите, че знаете за любовта и връзките ще излезе наяве. Много е вероятно опитвайки се да споделите любовен интерес към някого или емоции това да се приеме погрешно и за това ще бъде виновен ретроградният Меркурий. Някои от вас може да помислят и върху минали романтични грешки, които ще им се иска да поправят. Като цяло, ако сте във връзка ще помислите върху поемането на нова посока свързана с вашето партньорство.

Дева

Деви, в първите дни на октомври имате голям потенциал за хармония в любовта, стига с партньора ви да избягвате да говорите за пари. Меркурий може да доведе до някои обърквания свързани с приходите и разходите ви. Разговорите с любимия човек може да направят нещата по-несигурни, затова се фокусирайте върху романтичните теми. Венера и Нептун ще ви носят хармония, а Плутон, който също ще се намеси, ще подкрепя самотните Деви в това да създадат нови любовни емоции.

Везни

В любовен план са възможни някои бъркотии и е възможно да поставяте всичко под въпрос, като за това ще бъде виновен ретроградният Меркурий. Като цяло до 18 октомври може да ви бъде трудно да общувате с другите. Много е вероятно да възникнат проблеми с партньор, както и с някого, към когото имате любовен интерес. Също така е вероятно някои от вас да са толкова заседнали в миналото, че това да им пречи да се отворят за нова любов.

Скорпион

Скорпиони, помислете дали няма нещо от миналото, което е останало неразрешено и което ви пречи да се отворите за нова любов. Болезнени спомени, които ви възпират от това да продължите на следващо ниво с определен човек. До 18 октомври, когато приключва ретроградната фаза на Меркурий ще има възможността да направите нужните корекции. С Венера и Сатурн може да намерите своята сродна душа. Ако вече се намирате във връзка, внимавайте със споровете и обърнете повече внимание на романтиката.

Стрелец

Когато става въпрос за любов, по-добре не позволявайте на вашите приятели да се намесват. Меркурий ще се превърне в ретрограден във вашия сектор на приятелството. Възможни са някои обърквания и с любимия ви човек. Вероятно ще бъдете по-добре, ако запазите мислите и действията си за себе си. Ако може се фокусирайте върху положителното във връзката и избягвайте важните разговори.

Козирог

Работата ще отнеме голяма част от вниманието ви за сметка на романтиката. Обвързаните Козирози може да се почувстват объркани и заблудени от партньора си, докато той или тя се опитва да ви предложи съветите си свързани с кариерата ви. Не стигайте до разногласия, а се опитайте да прекарвате повече време заедно и го правете така, че да ви носи хубави емоции. Необвързаните представители на зодията е добре да се отдадат на повече приятни емоции с приятели, да са по-социални, защото има вероятност някой да привлече вниманието им.

Водолей

За някои от обвързаните Водолеи това може да е период, в който ще преосмислят много от своите нужди относно любовната им връзка. Ако се чувствате незадоволени, отегчени от тези взаимоотношения, възможно е да продължите напред в търсенето на по-подходяща половинка. За други темите свързани с работата, личностното развитие и удовлетвореността от тях ще излязат на преден план. Може би сте объркани, демотивирани, затова не позволявайте на тези емоции да рушат романтиката с любимия човек.

Риби

Някои от обвързаните Риби може да стигнат до известни истини свързани с партньора им, който вероятно е крил нещо свързано с пари. Имайте търпение при разрешаването на сложните казуси, тъй като Меркурий е ретрограден. От друга страна, тези от вас, които търсят любовта е важно да останат реалисти, защото понякога любовните фантазии може да се окажат неосъществими.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *