Партньор на Проватон
 Организират разпродажбата между приятели във Варна

Организират разпродажбата между приятели във Варна

Сподели в

В периода 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти пореден път ще се проведе разпродажбата Между приятели, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и подробности:

“Във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала ще се проведе е организирана сезонна разпродажба “Между приятели” на много запазени детски дрехи и всякакви бебешки и детски стоки.

Разпродажбата се провежда традиционно вече 7-та година като регулярно събитие със сезонен характер, което все повече хора очакват. Това ще бъде 3-та разпродажба, която се провежда по време на Ковид, със спазване на максимална безопасност и в съответствие с противоепидемичните мерки.

Все повече хора, както и такива, които вече нееднократно са участвали, очакват разпродажбата. Едни разчитат, че могат да закупят всичко необходимо за децата си за предстоящия есенно-зимен сезон, на много по-добри цени. Други – да продадат вече неизползваните вещи от техните деца, а като Продавачи сами могат да определят какво и на какви цени да продават, за да спечелят допълнителен доход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекалената производителност, с помощта на разпродажбата да удължим живота на вещите, които всички използваме за децата си – от дрехи, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и много други.

Тъй като всички знаем колко бързо порастват децата ни, в повечето случаи те не успяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и много други, бързо биват надраснати. Всички тези вещи може да са остарели за едни, но да станат нови за други! Това е идеална възможност да им дадем втори живот!

С приключване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни сред нуждаещи се домове и семейства. Тук е моментът да отбележим, че организации с такива цели, които помагат на нуждаещи се, могат да се свържат с нас в седмицата на разпродажбата, за да се опитаме да им помогнем, предоставяйки им дарения, от събраните след разпродажбата.

Разпродажбата “Между приятели“ е придобила доста популярност във Варна и региона. Това ни мотивира да се насочим и да търсим съмишленици с цел провеждането й и в други градове на страната.

С нетърпение очакваме през следващите почивни дни (1-3 Октомври) да бъдем посетени от много бъдещи и настоящи родители!”, съобщават организаторите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *