Партньор на Проватон
 ВСУ “Черноризец Храбър” ще открие академичната година на 27 септември

ВСУ “Черноризец Храбър” ще открие академичната година на 27 септември

Сподели в

Тържествената церемония по откриване на академична 2021/2022 година ще се проведе на 27 септември 2021 г. (понеделник), от 10.00 ч. в Източния парк на университета. Тази година Варненският свободен университет отбелязва 30 години от създаването си.

Първият учебен ден ще започне с приветствие от академичното ръководство на университета. По традиция ще бъде отслужен тържествен водосвет за здраве, успех и просперитет на академичното семейство. Студентите, приети с най-висок успех, ще бъдат отличени. Академичният танцов театър на ВСУ “Черноризец Храбър“ е подготвил специална празнична програма.

Първокурсниците ще имат възможност да се запознаят с университета и с преподавателите по време на въвеждащите дни – 27 и 28 септември, които ще се проведат по факултети и по катедри.

Събитията по отбелязване на 30-годишнината на университета ще продължат на 4 октомври 2021 г., когато световно известният музикант Теодосий Спасов ще бъде удостоен със званието Doctor Honoris Causa на ВСУ “Черноризец Храбър“.

Събитията ще се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *