Партньор на Проватон
 VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон във Варна (СНИМКИ)

VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон във Варна (СНИМКИ)

Сподели в

На самия морски бряг бяха представени новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021

С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

На сцената дефилираха най- новите лица на агенцията, които успешно преминаха през професионалния курс за модели и фотомодели към школата на Мира Матеева, воден от модела Моника Драгнева.

Събитието бе повод и за официалното представяне на носителката на титлата Мис Варна 2021 – Стефани Карова, нейните три подгласнички, както и получилите специални призове в престижния конкурс за красота, провел се в края на август . Те дефилираха облечени в бутикова колекция официални рокли, създадена от дизайнерките на бутик Алегра – Радостина Илиева и Галя Долапчиева.

За първи път в ролята на водеща реши да влезе собственичката на VIP Fashion Group – Мира Матеева, за която това беше истинско предизвикателство след многобройните, организирани от нея ивенти. В края на този месец тя се заема и с подготовката на ослепителната Стефани Карова за участието и в националния конкурс Мис България 2021.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *