Партньор на Проватон
 Кирил Петков и Асен Василев обявяват „Промяната продължава“

Кирил Петков и Асен Василев обявяват „Промяната продължава“

Сподели в

Днес се очаква бившите служебни министри Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков да обявят новия си политически проект под името „Промяната Продължава“. Името било избрано, тъй като най-добре отговаряло на имиджа на хора, носители на промяната, който опитват да изградят “харвардците”.

“Заедно започнахме промяната и тя трябва да продължи” бяха прощалните думи на Кирил Петков като служебен министър при вчерашния отчет на свършеното през мандата на кабинета. Със сигурност към новия политически проект се присъединява и служебният министър на образованието Николай Денков. “България има нужда от промяна. Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков”, коментира вчера Денков.

“Промяната Продължава” ще е лявоцентристка и ще се прицели главно в гласовете на отказали се от БСП градски леви, както и такива, които на предишните два избора са гласували за коалицията около Мая Манолова. За да успее да привлече повече леви хора новият политически проект, към него е правен опит да бъде привлечен служебният министър на правосъдието и една от емблематичните фигури в БСП – Янаки Стоилов. Финално обаче “харвардците” и

Стоилов не са постигнали съгласие и той

ще си остане при социалистите.

Вероятно пътят на Стоилов по-късно ще го отведе в Конституционния съд, където президентът ще го изпрати от своята квота.

Според запознати с новия проект до седмица ще обявяват лицата на структурата във Варна.

Антени.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *