Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 13 – 19 септември

Любовен хороскоп за 13 – 19 септември

Сподели в

Тази седмица Венера, Марс и Сатурн ще определят правилата в любовта. Възможни са конфликти, разочарования, забавяния на желания. Някои представители на зодиака е възможно да се почувстват по-самотни и затворени в себе си. Хубавото е, че това ще бъде за кратко. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Независимостта е една от основните ви ценности, Овни и през тази седмица няма да изневерите на себе си, а ще продължавате да държите фокуса си върху вашата идентичност и върху това да правите онова, което е най-добро за вас. Но тези ваши черти на характера може да доведат до затруднения в любовта. Ако искате да подобрите любовния си живот, помислете върху това какво е необходимо да подобрите в любовната комуникация и като цяло какво давате в замяна на любовта.

Телец

Любовната планета Венера се движи през партньорския ви сектор, създавайки желанието за дълбока връзка и интимност. Венера ще бъде в неблагоприятна позиция към Сатурн, което може да попречи на вашите копнежи.

Възможно е да се чувствате самотни, дори ако в момента сте във връзка. Мисли като тези, че никога няма да срещнете подходящ партньор, че не получавате желаното в любовта, ще допринесат за емоционалния ви дискомфорт. Не забравяйте, че това, което проектирате с мислите, е това, което ще привлечете!

Близнаци

Вашата жажда за живот и удоволствие е напът да се върне, Близнаци! Марс навлиза в зоната на вашата карта, която се свързва със забавления, творчество, романтика. Огненият Марс управлява нашата енергия и либидо и вие може да дадете приоритет на всичко, което ви кара да се чувствате добре, особено ако в живота ви има някой специален за вас човек. В някои случаи ще искате да бъдете самостоятелни, като се фокусирате върху творческото си Аз. От друга страна, може да предпочетете да се насладите на страстни моменти с любим човек.

Рак

Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, което ще ви носи и повече удоволствия в любовта. От друга страна, тя няма да бъде благоприятно разположена към Сатурн, който сега е във вашия 8-и дом на интимността.

Може да се разочаровате от някого, към когото изпитвате емоции. Да разберете, че ви е лъгал за нещо, че е предал доверието ви. Ако не сте в сериозна връзка, вероятно ще се отдалечите от него. Може би истината е била пред вас през цялото време, но ви е било страх да я видите. Време е да се разделите с тези ваши страхове.

Лъв

Въпреки че тази седмица ще бъдете мотивирани да общувате с по-голяма дипломация, по отношение на любовта, това няма да ви помогне. Обвързаните представители на зодията може да нямат разбирателство с половинката относно битови въпроси. Това ще се дължи на лошата позиция Венера-Сатурн. Помислете как да постигнете баланс с половинката, без да си създавате конфликти. Необвързаните Лъвове ще мислят за любов, нова връзка, а Марс определено няма да ги остави да скучаят.

Дева

Девите може да са недоволни в романтично отношение през тази седмица. Ако смятате, че вие сте този партньор, който носи цялата тежест в настоящата ви връзка, възможно е да изразите сериозно вашето недоволство. Като цяло, ако има нещо, което ви липсва във взаимоотношенията, повече няма да премълчавате за него. Необвързаните е добре да се отърват от негативни мисли свързани с любовта. Бъдете силни и позитивни, движете се по течението. Любовта ще дойде в точния момент.

Везни

Марс влиза във вашия знак тази седмица, което ще повиши любовните ви страсти и желания. Ще споделяте вашите нужди с любимия човек и двамата ще сте готови да бъдете по-отдадени един на друг. Необвързаните Везни, които се срещат с някого, до 30 октомври ще имат възможности да развият тези взаимоотношения. Някои от вас, може би ще бъдат и по-активни.

Скорпион

Венера е във вашия знак във великолепно разположение и ще ви оказва подкрепа в любовта. Чарът и красотата ви ще впечатляват. Всичко е прекрасно, докато не се появи Сатурн – планетата на ограниченията. Той може да попречи да получите желаното в любовен план, особено ако сте обвързани. Погрижете се за семейството и любимия човек. Само така ще можете да запазите романтиката.

Стрелец

Може да бъде трудна любовна седмица. Венера се движи през вашия 12-и дом. Или ще успеете да се справите с несподелена любов, или ще продължавате да правите жестове към някого, който не заслужава емоциите ви. Без значение как гледате на настоящата си романтична ситуация, ще можете да я видите такава, каквато е, без заблуди.

Козирог

Приятелството и любовта може да не се пресекат както ви се иска през тази седмица. Козирозите, които се срещат отскоро с някого, може да не получат желаната обратна връзка с този човек. Хубаво е да държите приятелите си далече от любовния ви живот, тъй като са възможни конфликти, особено ако те се намесят по някакъв начин в живота ви. Обвързаните Козирози имат добри предпоставки за романтика и приятни мигове с любимия човек, стига да не развалят всичко с прекалената си критика.

Водолей

Сатурн се движи през вашия знак и няма да е в добра позиция към Венера. Възможни са конфликти с половинката ви, особено ако сте решили да следвате някакви професионални цели, нови възможности. За необвързаните представители на зодията ситуацията ще е подобна. Те също е възможно да изберат работата пред флирта и романтичните занимания.

Риби

Марс влиза във вашия 8-и дом на интимността във вторник и ще остане там до 30 октомври. Това е доста интересно. Ще успеете да се предпазите от някои вреди в любовта и интимността. Ще бъдете по-смели да атакувате своите страхове, да подобрите доверието с любимия човек. Очакват ви промени в любовен план и те ще ви харесат. Необвързаните Риби ще преоткрият себе си и любовта.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *