Партньор на Проватон
 Бляскав завършек на конкурса „Art Stars – Звезди на изкуството“ във Варна (снимки)

Бляскав завършек на конкурса „Art Stars – Звезди на изкуството“ във Варна (снимки)

Сподели в

Бляскав завършек на VI Международен музикален конкурс „Art Stars – Звезди на изкуството“ – Варна. Победители са Димитрина Германова – с Grand Prix (Добрич)и Виктория Пощарова – с Grand Prix Junior (Шумен), съобщават организаторите.

За поредна година членовете на Организационния комитет, Мила Маврова – директор на конкурса, Петър Мавров и Нели Братоева, се раздадоха за децата и им осигуриха неповторими емоции в двата дни на състезанието.

Лауреатите посрещнаха с огромно вълнение и сълзи на радост наградите си, а журито с председател Хайгашод Агасян и членове Нелко Коларов и Виктория Динкова – VICK доказаха класата си с неподражаем професионален усет към таланта на изпълнителите.

„Art Stars – Звезди на изкуството“ е един от малкото конкурси в България, в който не се допускат възпитаници от страна на организаторите и в журито не участват вокални педагози. Целта е при оценяването да няма конфликт на интереси или съмнения в максималната обективност и прозрачност. Участниците бяха оценявани и от алтернативно детско жури, което също раздаде своите награди.

„Тръгваме си от Варна с огромно вълнение и сълзи от радост – Вики е с най-високото отличие: Grand Prix Junior в международния конкурс Art Stars – Звезди на изкуството-Competition of Musical Arts!

За поредна година организаторите се раздадоха за децата и им осигуриха неповторими емоции, а журито, с председател Хайгашод Агасян, доказаха класата си с неподражаемия си усет за таланта на изпълнителите.

Благодарим за страхотната награда – професионален микрофон, благодарим и на Мила Маврова за за топлото отношение и перфектната организация, на нашия вокален педагог Ярина Танева, младежкото жури за наградата “Най-атрактивна визия” и на всички близки и приятели, които не спряха да ни подкрепят през цялото време!, сподели Невена Пощарова, майката на Виктория, една от победителките в оспорваната вокална надпревара.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *