Партньор на Проватон
 Парад на американски автомобили „събра очите“ на варненци (Снимки)

Парад на американски автомобили „събра очите“ на варненци (Снимки)

Сподели в

Хиляди се стекоха, за да се полюбуват на бижутата на четири колела

Атрактивният Мустанг Шелби GT500

В парад на мощни лимузини се превърна срещата на Клуба на собствениците на американски автомобили в съботния следобед. Въпреки анонса, че в нея ще се включат представителите на клуба от Варна и региона, на открития паркинг пред Varna Mall пристигнаха  и коли „made in USA“ от Добрич, Шумен, Русе и дори от далечния Пловдив.

Срещата регистрира дори чуждестранно участие. Атрактивният Мустанг Шелби GT500 на германец, който от 5 години живее край Варна с българската си приятелка, събра погледите на минувачите с впечатляващ дизайн. Патрик с готовност обясняваше на любопитните посетители всички подробности за възрастта и мощността на колата, за която, както призна, си мечтаел от 6-годишен.

Деца и възрастни се надпреварваха да се снимат с бижутата на четири колела, надничаха под капаците на автомобилите и провокираха собствениците им да седнат зад волана, за да чуят мощния рев на различните модификации на Понтиак, Шевролет, Додж, Крайслер и емблематичния Мустанг Шелби, неизменно свързван с ролята на Никълъс Кейдж в популярния холивудски екшън „Да изчезнеш за 60 секунди“.

Парадът на американските автомобили привлече хиляди зрители за по-малко от два часа и приключи с парадна обиколка на Варна.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *