Партньор на Проватон
 Вандали от Варна режат гуми на автомобили. Вижте кои са те (видео)

Вандали от Варна режат гуми на автомобили. Вижте кои са те (видео)

Сподели в

Ако сутрин видите, че гумите на автомобила Ви са надупчени на няколко пъти вероятността да са тези “хубавци” е много голяма!

Мнозина варненци са осъмвали с нарязани гуми на своите автомобили. Няма по изнервящо нещо да излезеш сутрин за работа и да видиш спуканите си гуми. Направо ти се скапва деня. Причините, почти винаги са поради умисъл. Нашия случай е по-специфичен, поради статуса на участниците.

Печално известния във варненския ъндърграунд, Румен Широков и неговата приятелка му Деница Бабева с която живеят на семейни начала, в среднощна акция по рязане на гуми в гр. Варна, съвсем умишлено повреждат няколко автомобила в една улица.

Засега не е ясен броя на повредените коли, не е ясно колко улици са минали в града, колко автомобила са повредили и каква е причината, но от видеото ясно се вижда рутината с която го правят.

Малко факти за двамата:

Румен Широков, е дясна ръка на заместник председателя на общинския съвет в гр. Варна Генадий Атанасов – Гената, друг криминално проявен, разследван за разпространение на наркотици,  купуване на гласове, злоупотреби от КПКОНТИ, финансови транзакции в чужбина и ДДС измами, а напоследък и с имотни измами.

На двете снимки в ляво е Генадий Атанасов в дясно Румен Широков

Румен Широков е известен във варненския ъндърграунд като ,,килъра с нож”. На клипа ясно се вижда как след като нарязва гумите на автомобилите, подава ножа на Деница Бабева и тя го прибира в чантата си.

Широков е осъждан многократно, както на 10 години за убийство по особено жесток начин, така и няколко ефективни присъди за притежание и разпространение на наркотици.

В момента, Широков притежава сайт за „новини“ Топ Нюз, чрез който прикрива престъпната си дейност от продажбата на кокаин и хероин и лъска имиджа на своя покровител Генадий Атанасов в измислени статии, като последния му отпусна 20 000 лева общински пари от комисията, която представлява. 

Съучастничката, хулиганката Деница Бабева е държавен служител. Тя е главен счетоводител в ,,Комплекс за социални услуги за деца и родители“, които са на подчинение към Община Варна. Комплексът е към Закрила на детето – гр. Варна.

Г-жа Бабева извършва и втора дейност, води счетоводството на фирма Клиър Сенс ЕООД, собственост на Румен Широков, в ущърб със закона за държавните служители, на която фирма се води сайта му и на тази фирма всъщност постъпват сумите от общината.

Интересен факт е, че още един държавен служител в ,,Комплекс за социални услуги за деца и родители“ , психоложката Теодора Тодорова е в тесни връзки с гореописания крими контингент.

Към момента се води досъдебно производство по описа на ВРП И ПЪРВО РПУ ВАРНА.

По наша информация извършителите са привикани и разпитвани. Видеото на което ясно се виждат Широков и Бабева ка к пукат гумите на две коли е предаден на следствените органи.

Предвид криминалното досие на Широков потърпевши и наблюдатели очакват повдигане на обвинение!

А ръководството на ,,Комплекс за социални услуги за деца и родители“ към Община Варна да се замисли – удачно ли е такова лице като Деница Бабева да продължава да бъде част от екипа им. 

И накрая пак да Ви кажем.

Ако сутрин видите, че гумите на автомобила Ви са надупчени на няколко пъти вероятността да са тези “хубавци” е много голяма!

Да си знаете!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

2 Comments

  • Много хубаво правите, че ги огласявате кои са. Обвинение я им повдигнат – я – не. Но пък като ги знаят хората – ще си намерят и майстора…

  • […] Вандали от Варна режат гуми на автомобили. Вижте кои са… […]

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *