Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 29 август: Хармоничен ден за Раците, време за почивка очаква Скорпион

Дневен хороскоп за 29 август: Хармоничен ден за Раците, време за почивка очаква Скорпион

Сподели в

Овен

Романтиката ще се усеща навсякъде около вас през този ден. Партньорът ви ще ви накара да се почувствате много желани и специални. И през този ден ще трябва да се потрудите усърдно и добрите неща със сигурност ще си дойдат по местата. Денят е прекрасен за споделяне на сходни интереси свързани с музика, филми или театър.

Телец

Планетарната конфигурация днес, ще ви даде възможност да създадете усещане на сигурност за връзката ви. Ден, в който може да шепнете нежни думи на половинката си и да потвърдите чувствата си. Прекрасен ден за бъдещи планове свързани с дом и семейство. Този ден ще бъде по-благоприятен от всякога, навярно звездите ще ви благословят с късмет.

Близнаци

В случай, че от скоро имате нова връзка, денят ще е прекрасен за по-задълбочено опознаване. Планетарната конфигурация ще благоприятства романтичният развой на отношенията ви. Чудесен ден, в който да поставите здравите основи на връзката ви. Звездите ще ви дадат специален пропуск днес за късмет, така че го използвайте разумно, защото може и да отлети в един миг.

Рак

Очаква ви е един прекрасен и хармоничен ден. С лекота ще осъществите плановете си за прекарване на деня с партньора ви. Купете си подаръци, с които да покажете привързаността си и да останат като сантиментален спомен във времето. Вероятно, ще се изкушите да търсите късмета си по няколко пъти, но уви. Едва ли, ще спечелите нещо повече от обичайното.

Лъв

Вероятно, днес ще сте твърде потайни с близките ви, спрямо отношенията с любимия ви. Все още не сте готови да заявите намеренията, които имате и затова предпочитате да си премълчите някои неща. Отклонете любопитните въпроси, поне за сега. Може би, днес ще гледате на живота по-реалистично. Възможно е да хвърлите всичките си усилия в името на късмета ви. Но това няма да бъде нищо друго, освен едно ирационално решение.

Дева

Ако стресът и напрежението в семейството ви идва малко в повече, то днес може да се отпуснете в компанията на приятелите ви и да се откъснете за малко от проблемите. Необвързаните ще имат шанс да се сближат с някого, когото харесват. Няма да бъде добра идея, ако се опитате да тествате късмета си днес.

Везни

Днес, може да не се случи нещо изключително и вълнуващо, но ще сте доволни от живота си, че имате до себе си човек, който ви обича и държи на вас. Чувството на сигурност, което имате, ще ви направи щастливи. Късметът може и да ви се усмихне, стига вие да се усмихвате на най-близките си хора. Вашият късмет така или иначе е предначертан за днес.

Скорпион

Посветете този ден на удоволствия, релакс и пълна почивка. Излезе някъде да се забавлявате с най-важните за вас хора. Вероятно, напоследък от много работа, сте забравили за тези неща, но днес дайте най-доброто от себе си за семейството ви. Може би, ще се почувствате напълно изгубени днес, но съдбата не е на това мнение, тя ви е подготвила изненада и живота ви ще претърпи обрат.

Стрелец

Дори и да не усещате огън и страст във връзката си днес, ще е добре да прекарате деня с половинката си. Вибрациите от планетите, ще са положителни за споделяне на чувства и спокойни разговори. Днес не трябва да се страхувате да изразите своето мнение. Ако смятате, че нещо не е наред, кажете го без да се притеснявате, и най-вероятно нещата ще се подобрят.

Козирог

Звездите днес ще ви предоставят един относително хармоничен ден, що се отнася до личните ви взаимоотношения. Може би, отношението на партньорът ви няма да ви е по вкуса и ще ви се стори твърде романтично, захаросано и нежно. Въпреки всичко ще имате възможността да разберете някои интригуващи неща за половинката си. Късметът ще бъде отражение на вашите постъпки. Уроците от миналото ще спомогнат да се придвижите към бъдещето.

Водолей

Този ден няма да е от най-благоприятните за личните ви отношения. Ще има нещо, което да развали настроението ви и да ви създаде известни главоболия. Проблемите с доверието между вас и партньора ви, днес ярко ще се открояват. Днес, ще усетите положителните вибрации на вашите планети. Възможно е някои хора да ви завидят и да не бъдат добронамерени с вас.

Риби

Денят не е подходящ за сериозни и задълбочени разговори с партньора ви, но пък може да си споделите някои нежни думи и прегръдки. Може би, ще се върнете към спомените за отминалите времена. Чудесен ден за събиране с приятели и близки хора. Ако търсите щастие днес, вероятно ще го откриете, защото денят ви е на късмет. Може би, някои хора няма да оценят вашите човешки ценности, от това само ще загубят.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *