Партньор на Проватон
 10 стабилни основи на силната любовна връзка

10 стабилни основи на силната любовна връзка

Сподели в

Стабилната връзка е мечта за много хора. Тя се познава по някои характеристики, които подсказват, че основата ѝ е здрава и неразрушима. Стабилна връзка се гради върху стълбове, които да я подкрепят и съхраняват.

Всяка връзка има проблеми, възходи и падения. Това е нормално и не е повод за притеснение. Онова, което всъщност е наистина важно, е как преминавате през тези трудности и изпитания заедно. Присъствието на проблемите е неизбежно, но справянето с тях всеки ден показва какъв екип сте.

Кои са 10-те стълба на стабилната и здрава връзка?

1. Можете да бъдете себе си.

Ако партньорът ви приема такива, каквито сте, това личи в отношението му към вас, а то ви кара да се държите напълно естествено, без да позирате и да играете роли. Когато човек се чувства добре в кожата си и в компанията на половинката си, той развива пълния си потенциал като партньор. Хората, които се приемат такива, каквито са във връзката и в живота си, се радват на щастие и дълготрайни връзки.

2. Вие сте най-добри приятели.

Приятелството във връзката е част от рецептата за успех. То е нужна съставка наред със сексуалното привличане, доверието, добрата комуникация. Романтичната връзка се нуждае от приятелство, което да я подкрепя.

3. Усещате комфорт, когато сте близо до партньора си.

Спокойствието и комфортът са много важни стълбове за връзката. Без тях успехът и дълготрайността ѝ са немислими.

4. Повече си приличате, отколкото се различавате.

Не е нужно да сте идентични като близнаци. За успешната връзка е важно да се допълвате по най-важните въпроси. Останалите различия са въпрос на приемане и компромис. А и те са вкусът на всяка връзка. Ако сте твърде еднакви, къде би останала изненадата от реакциите и мислите на другия?

5. Вие сте един отбор.

Когато се стига до екипна работа, взимане на важни решения, обсъждане и решаване на проблеми, ако не сте един отбор, връзката ви ще се разпадне в даден момент. Но ако действате като екип, това е важен стълб за вашата връзка.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *